Eğitim

Eğitim Haberleri

Karamürsel Birey Koleji'nden Büyük Başarı

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitim alanında büyük başarılara imza atan Birey Koleji, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Karamürsel’de Doğru Tercih, Doğru Gelecek!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, gençlere yönelik çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Üniversite tercihi yapacak öğrenciler için danışmanlık hizmeti başlatan Başkan Çalık, tüm gençleri hafta içi her gün 14:00 ile 15:00 saatleri arasında Karamürsel Belediyesi'ne davet etti.

Başarılı İdareci Hasan Dalkıran Karamürsel'e Atandı

Karamürsel'de disiplin ve eğitim konularında geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen başarılı idarecilerden Hasan Dalkıran, uzun bir süre ilçe dışında yaptığı başarılı hizmetlerin ardından Karamürsel Anadolu Lisesi'ne müdür olarak atandı.

Karamürsel Birey Koleji, Eğitimde Bölgenin Lideri

Karamürsel ve çevresinde eğitimde büyük başarılara imza atan Karamürsel Birey Koleji, orta öğretim ve lise düzeyinde yine liderliği kimseye bırakmıyor. Kolej, öğrencilere sunduğu kaliteli eğitim ve donanımlı ekibi ile adından söz ettiriyor.

Karamürsel Birey Koleji başarıyı ödüllendiriyor

Karamürsel Birey Koleji, başarı odaklı eğitim anlayışı ile öğrencilerini başarılı bir geleceğe taşıyor.

Karamürsel'de Rekor Promosyon Anlaşması

Karamürsel'de görev yapan yaklaşık 800 eğitim çalışanının merakla beklediği maaş promosyon anlaşması sonuçlandı. Karamürsel Eğitim Çalışanlarının 3 yıllık maaş promosyon ihalesini 48 bin TL ile İş Bankası kazandı.

Başkan Çalık'tan YKS'ye Girecek Öğrencilere Başarı Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek tüm öğrencilere başarılar diledi.

Talim ve Terbiye Kurulu Yeni Müfredatı Onayladı

Talim ve Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Cihad Demirli, yeni müfredat taslağı hakkında iletilen tüm görüş ve önerilerin titizlikle değerlendirildiğini belirtti.

Birey Koleji’nden Büyük Başarı: Türkiye Birincisi Çıkardı

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitim alanında büyük başarılara imza atan Birey Koleji, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

Karamürsel Birey Koleji dünya standartlarında öğrenciler yetiştiriyor

Karamürsel ve çevresinde eğitim denildiğinde ilk akla gelen okul olan Karamürsel Birey Koleji, akademik başarısının yanı sıra öğrencilerinin çok yönlü gelişimine önem veren bir eğitim anlayışıyla öne çıkıyor.

Yarın Öğretmenler Grevde mi? Hangi Sendikalar Grev Yapacak?

Öğretmenlerin grev kararı sonrasında öğrenciler ve veliler belirsiz bekleyiş içerisinde. Peki, yarın öğretmenler grevde mi? 9 Mayıs okullar tatil mi? İşte detaylar...

Amiral Karamürsel İlkokulu, 100. yılını coşkuyla kutladı

Amiral Karamürsel İlkokulu, 100. yılını coşkuyla kutladı. Kutlama etkinliği, İlhan Çınar Alanı'nda gerçekleştirildi ve birçok önemli ismin katılımıyla renklendi.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

Karamürsel'in lise eğitiminde büyük başarılarıyla adından söz ettiren Karamürsel Birey Koleji'nin başarısının arkasındaki sırları keşfedin! Peki, bu başarının arkasında ne var?

Karamürselli büyük yetenekler Fransa'da

Karamürsel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrenci ve öğretmenleri, İspanya'nın Cullera Belediyesi'nin koordinatörlüğünde yürütülen Gastronomia K220 Erasmus projesinin bir parçası olarak Fransa'nın Corsica-Ajaccio kentinde proje faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

İlk kez olacak, MEB tarihi açıkladı!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türkiye genelinde ortaokul ve liselerde ilk kez gerçekleştirilecek "ortak sınav"ların tarihlerini duyurdu.

Toplam 361 haber.