Spor

Spor Haberleri

Karamürsel'in Gururu Sinan Yıldız'dan Büyük Başarı

Karamürsel Belediyesi Güreşçisi Sinan Yıldız, 2024 yılı CW Enerji Lig güreşlerinde büyük bir başarıya imza attı.

Karamürselli Güreşçilere Coşkulu Karşılama Töreni

Ahmet Çalık, ilçede 20 yıl sonra bir ilke imza atarak düzenlediği etkinlikte büyük takdir topladı. Bu etkinlik, Karamürselli güreşçilerin 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde elde ettikleri başarıların ardından düzenlenen coşkulu karşılama töreniydi.

Karamürsel’in Parlayan Yıldızı: Sinan Yıldız

Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız, 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Küçük Orta Büyük Boy kategorisinde 2. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Hüseyin Gümüşalan Kırkpınar’da tarih yazıyor

663.Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çeyrek finalde Ali Gürbüz ile karşılaşan Kağıtspor’un güreşçisi Hüseyin Gümüşalan rakibini yendi ve yarı finale yükseldi.

Ahmet Çalık'tan Karamürsel'in Evladı Merih Demiral'a Tebrik

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile karşılaştığı son 16 turu maçında çeyrek finale yükseldi. Maçta 2 gol atarak tarih yazan Karamürselli Merih Demiral, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından tebrik edildi.

Pehlivanlar Diyarı Karamürsel, Güreşçilerini Kırkpınar’a Uğurluyor

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, tüm Karamürsel halkını, Tarihi Kırkpınar Güreşlerine katılacak Karamürsel’in efsane pehlivanlarını uğurlamaya davet ediyor.

Karamürsel'in Parlayan Yıldızı Sinan Yıldız Birincilik Kazandı

Başkan Çalık, Sinan Yıldız’ın başarısını kutlayarak, “Başarılı sporcumuzu, Karamürsel’in parlayan yıldızını tebrik ediyorum. Kendisinin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Sinan Yıldız, gelecekte de büyük başarılara imza atacak potansiyele sahip” dedi.

Karamürsel'in Yiğidi Hüseyin Gümüşalan Tarih Yazmaya Devam Ediyor

2024 yılı 30. Gönen Sebepli Hüseyin Pehlivan Yağlı Güreşleri sona erdi. Finalde Hüseyin Gümüşalan ile Feyzullah Aktürk karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye sahne olan güreşler, izleyicilerden uzun süre alkış aldı.

Karamürsel'de güreş ve güreşçiler küllerinden doğuyor

Karamürsel, güreş ve güreşçileriyle hem ülke çapında hem de dünya genelinde büyük bir marka değeri taşıyan bir bölge olarak, adeta fabrika ayarlarına geri dönmeye başladı.

Karamürsel’de Triatlon Lig Yarışları Nefes Kesti

Karamürsel Belediyesi ve Türkiye Triatlon Federasyonu işbirliğiyle Karamürsel’de düzenlenen Bölgesel Triatlon Ligi yarışları, heyecan dolu anlara sahne oldu.

Karamürsel'de Bir İlk: Bölgesel Triatlon Ligi Müsabakaları Başlıyor

Karamürsel, ilk kez Bölgesel Triatlon Ligi müsabakalarına ev sahipliği yapacak. Türkiye Triatlon Federasyonu ve Karamürsel Belediyesi iş birliğinde düzenlenecek olan 3. Bölge 2. Etap Yarışı, 9 Haziran 2024 tarihinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı'nda start alacak.

Yılmaz, Akhisar Çağlak Güreşlerinde Büyük Başarı Elde Etti

Karamürsel'in genç güreşçisi Yiğit Yılmaz, Akhisar'da düzenlenen geleneksel Çağlak Güreşlerinde büyük bir başarıya imza attı. Yılmaz, başaltı kategorisinde ikincilik elde ederek Karamürsel'i gururlandırdı.

Karamürsel Sporcuları Yüzme Şampiyonasında Büyük Başarı Elde Etti

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Okul Sporları Minikler (A-B) Yüzme İl Birinciliği müsabakalarında büyük başarı gösteren Karamürsel sporcularını tebrik etti.

Belediye Başkanı Çalık'tan Güreşçilere Destek

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel'in en büyük marka değeri olan tarihi güreşi ve tarih yazan güreşçileri yalnız bırakmıyor ve desteklemeye devam ediyor

Karamürsel’in Geleceği Emin Ellerde

Karamürsel Açı Spor Kulübü, voleybol, basketbol ve taekwondo branşlarında faaliyet göstermektedir. 2019 yılında kurulan kulüp, kısa bir süre sonra pandemi nedeniyle çalışmalarına ara vermek zorunda kaldı.

Pehlivanların Yemek Görüntüleri Olay Yarattı! 3 Kuzu 10 Dakikada Bitti

Kocaeli Karamürsel ilçesinde başpehlivanların yer aldığı yemeğin görüntüleri binlerce kez izlendi. İşte o anlar…

Karamürsel İY, Türkiye Şampiyonası’na Katılacak

Derince Suni Çim Stadı’nda oynanan U-17 Lig maçında Karamürsel İdmanyurdu, Kullar 1975 Spor ile karşı karşıya geldi

Pirge Sambo Academy Dünya Şampiyonları Yetiştirmeye Devam Ediyor

Pirge Sambo Academy, dünya şampiyonları çıkarmaya devam ediyor. Okulun hocası Altay Pirge, büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. Son olarak Hollanda'da düzenlenen müsabakalarda Huzeyfe Bulut ve Muaz Bulut, Avrupa'nın en prestijli şampiyonasında 3 altın ve 1 bronz madalya kazandılar.

Toplam 378 haber.