Spor

Spor Haberleri

Karamürsel'in gençleri tarih yazıyor

Mehmet Yalaz Büyük Erkekler Basketbol Ligi’nde A grubunda Karamürsel Barbaros, B grubunda ise Karamürsel 1921 lider durumda. Üç takımın yenilgisi yok. Ligin yeni takımı İzmit Yıldızlar SK 3 maçta 1 kez kazandı.

Karamürselspor Taraftarıyla Güldü: Gebzespor'u 2-1 Mağlup Etti

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup'ta Karamürselspor, sahasında oynadığı kritik mücadelede Gebzespor'u 2-1 mağlup ederek çok değerli bir galibiyet elde etti. Bugün Karamürsel Stadı'nda saat 14.00'te başlayan karşılaşmada

Karamürselspor ile Gebzespor Derbisi Heyecanla Bekleniyor

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) güncel haftaya başlayan 2024-2025 sezonunun ikinci hafta maçları bu Pazar günü oynanacak. Karamürselspor, sahasında Gebzespor'u ağırlayarak bir derbi heyecanına sahne olacak.

Karamürsel’in Gururu Merih Demiral’ın Heykeli Bolu’ya Dikildi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın önemli isimlerinden Karamürselli futbolcu Merih Demiral’ın ‘Bozkurt’ işareti yaptığı heykelini Bolu’da bir kavşağa diktirdi

Karamürselspor Taraftarına Deplasman Yasağı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup’ta sezonun ilk haftasında yarın Gölcük İlçe Stadı’nda oynanacak olan Gölcükspor-Karamürselspor karşılaşmasına Karamürselspor taraftarları alınmayacak

Karamürselspor Derbi Heyecanıyla Sahada

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2024-25 sezonu, bu Pazar günü başlıyor ve Kocaeli’yi temsil eden 5 takım için büyük heyecan başlıyor. Sezonun açılış haftasında derbi maçlarla perde açılacak ve en dikkat çekici karşılaşmalardan biri, Karamürselspor ile Gölcükspor arasında oynanacak derbi olacak.

Ereğlispor, Zorlanmadan Galibiyete Ulaştı

Kocaeli Amatör Küme'nin köklü ekiplerinden Karamürsel Ereğlispor, Gölcük Dumlupınar karşısında rahat bir galibiyet elde etti. Karamürsel İlçe Stadı'nda oynanan karşılaşmayı 3-0 kazanan Ereğlispor, maç boyunca üstün bir performans sergiledi.

İlkay Kaya'dan Maça Destek

Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya'dan Maça Destek: Oğluyla Birlikte Tribünlerde Yer Aldı

Çalık’tan Karamürsel’in Parlayan Yıldızlarına Tebrik

Başkan Ahmet Çalık’tan Karamürsel’in Parlayan Yıldızlarına Tebrik: Salihcan Göközkut ve Sinan Yıldız’ın Büyük Başarıları

Karamürselspor 2024-2025 Sezonu BAL Fikstürü

Karamürselspor'un 2024-2025 sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakaları için fikstür çekimi ve bilgilendirme toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın Riva'daki yerleşkesinde yapıldı.

Karamürselspor Transferde Zirveye Tırmanıyor!

BAL Ligi’nin iddialı ekiplerinden Karamürselspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı Lacivertliler, kadrosuna kattığı 3 yeni futbolcuyla birlikte yeni sezon için iddialı bir kadro oluşturmayı hedefliyor.

Merih Demiral’ın Adı Karamürsel’deki Meydanda Yaşayacak

Karamürsel Belediyesi, milli futbolcu Merih Demiral’ın ismini ilçedeki önemli bir meydana vermeye hazırlanıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi, 15 Ağustos Perşembe günü saat 15.00'te gerçekleştireceği toplantıda

Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan Başpehlivan Oldu

Karamürsel’in evladı Hüseyin Gümüşalan, nefesleri kesen bir performans sergileyerek 40. Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde başpehlivan unvanını kazandı.

Karamürsel’de Güreş Heyecanı Başlıyor

Karamürsel Belediyesi, 40. Altınkemer Yağlı Pehlivan Güreşleri müsabakaları düzenliyor. 10 Ağustos Cumartesi günü Karamürsel Er Meydanı'nda düzenlenecek olan güreşlerde 650 pehlivan kıyasıya mücadele edecek.

Karamürsel'in Gururu Sinan Yıldız'dan Büyük Başarı

Karamürsel Belediyesi Güreşçisi Sinan Yıldız, 2024 yılı CW Enerji Lig güreşlerinde büyük bir başarıya imza attı.

Karamürselli Güreşçilere Coşkulu Karşılama Töreni

Ahmet Çalık, ilçede 20 yıl sonra bir ilke imza atarak düzenlediği etkinlikte büyük takdir topladı. Bu etkinlik, Karamürselli güreşçilerin 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde elde ettikleri başarıların ardından düzenlenen coşkulu karşılama töreniydi.

Karamürsel’in Parlayan Yıldızı: Sinan Yıldız

Karamürsel’in gururu Sinan Yıldız, 663. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde Küçük Orta Büyük Boy kategorisinde 2. olarak büyük bir başarıya imza attı.

Hüseyin Gümüşalan Kırkpınar’da tarih yazıyor

663.Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çeyrek finalde Ali Gürbüz ile karşılaşan Kağıtspor’un güreşçisi Hüseyin Gümüşalan rakibini yendi ve yarı finale yükseldi.

Ahmet Çalık'tan Karamürsel'in Evladı Merih Demiral'a Tebrik

EURO 2024 Avrupa Şampiyonası'nda A Milli Futbol Takımı, Avusturya ile karşılaştığı son 16 turu maçında çeyrek finale yükseldi. Maçta 2 gol atarak tarih yazan Karamürselli Merih Demiral, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık tarafından tebrik edildi.

Toplam 392 haber.