Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv

Siyaset

Siyaset

Siyaset Haberleri

AK Parti Karamürsel’de Yeni Yönetim Belirlendi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı'na, 31 Mart Yerel Seçimlerinde belediye başkanı aday adayı olmak için görevinden istifa eden Sait Mete'nin ardından Genel Merkez tarafından atanan Mecit Erdoğan, yeni yönetim kurulu üyelerini açıkladı.

AK Parti Karamürsel’e Atama Yapıldı

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı görevini vekaleten yürüten Mecit Erdoğan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte istifası istenmişti. Ancak, AK Parti Genel Merkezi tarafından alınan karar ile Mecit Erdoğan, Karamürsel İlçe Başkanı olarak atandı.

Şahin Talus bir açıklama yaptı ama ?

31 Mart yerel seçiminde AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete, belediye başkan aday adayı olduğundan dolayı görevinden istifa etmişti. Mete’nin yerine vekâleten Mecit Erdoğan atanmıştı.

Şok Gelişme: Karamürsel Teşkilatının İstifası Alındı!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin belediye kaybettiği ilçelerden biri olan Karamürsel’de ilçe yönetiminin istifası alındı.

Karamürsel AK Parti Teşkilatında Sait Mete Sesleri

Karamürsel'de seçimlerin sona ermesiyle birlikte AK Parti teşkilatının üzerine karabulutlar ile adeta bir sessizlik çöktü. Ancak, bayramın ikinci günü Karamürsel Kültürmerkezinde düzenlenen bayramlaşma programı, teşkilata yeni bir heyecan getirdi.

Başkan Çalık'a TBB'de Önemli Görev

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Türkiye Belediyeler Birliği'nde (TBB) önemli bir göreve getirildi. Çalık, yeni dönemde TBB Göç ve Uyum Komisyonu üyesi olarak görev yapacak.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı Basın Toplantısında Soruları Yanıtladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısında, yerel seçimlerin ardından yapılan değerlendirmeler ve çeşitli konulara ilişkin sorular yanıtlandı.

İlkay Kaya, Meclis Toplantısının 2. Oturumunu Gerçekleştirdi

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili İlkay Kaya başkanlığında, Haziran ayı meclis toplantısının 2. oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda gündemde olan konular, meclis üyelerinin oylarıyla onaylandı.

Çalık'tan Açıklama: "Mazlum Filistin Halkının Yanındayız

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkanı Ahmet Çalık, İsrail'in masum sivilleri hedef alan saldırılarını kınayan kapsamlı bir açıklama yayınladı.

AK Parti, MHP ve BBP ilçe başkanları toplu açıklama yaptı

AK Parti ilçe başkan vekili Mecit Erdoğan, MHP İlçe başkanı Adnan Göktekin ve BBP İlçe başkanı Cem Onat birlikte bir basın açıklaması yaptı.

19 MAYIS ALTINOVA'DA COŞKUYLA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Altınova’da coşkulu bir şekilde kutlandı. Altınova Kaymakamlık alanında düzenlenen törenler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ahmet Çalık'tan spora ve sporcuya tam destek

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, sporun ve sporcuların yanında durmayı sadece lafta değil, icraatta da göstermeye devam ediyor. Son olarak, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 1. Etap Manavgat Yağlı Güreşleri'nde Küçük Orta Büyük Boy 1.'si olan pehlivanımız Sinan Yıldız'ı başarılarından dolayı yürekten tebrik ettiğini belirtti. 

Ahmet Çalık, yeni bir devir başlattı!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, 47 yıl sonra kazandıkları başarının kendilerine gurur verdiğini belirtti. Çalık, "Bu birinci aşama. Şimdi ikinci aşamadayız: O da başarılı olmak. Bu belediyeyi bir daha kimseye kaptırmamak" dedi.

Ahmet Çalık, yeni başkanı tebrik etti

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ve Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe ile birlikte, Marmara Belediyeler Birliği'nin 2024 Yılı Olağan I. Meclis Toplantısı'na katıldılar.

AK Partili başkan adayı, Kocaeli Vali Yardımcısı oldu

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti'den belediye başkan adayı olan Regaip Ahmet Özyiğit, maalesef seçilmeyi başaramadı.

Toplam 1109 haber.

Marmara'nın incisi Karamürsel'den siyaset haberlerini sürekli olarak anlık yayınlayan Haber Portalı olan Karamursel.tv Marmara genelinde başta Kocaeli, Yalova, Karamürsel, Altınova, Kaytazdere genelinde haber takibi yapan karamursel.tv sürekli yenilenen güncel haberler ile yanınızda