Eğitim

Eğitim Haberleri

Mürsel Gazi’den Mehmetçiğe mektup…

Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Hakkâri Çukurca’daki II. Hudut Tugay Komutanlığı’nda sınır savunması yapan Mehmetçiklere moral- destek amacıyla mektup yazdı.

Karamürsel'in üvey evladı Nazmi Oğuz

Karamürsel'in duayen gazetecisi Abdullah Karagöz hafta sonu köşesinde kaleme aldığı yazısında ilçemizde yaşanan büyük bir soruna dikkat çekerek yetkilileri göreve davet etti.

Karamürsel 100. yıl öğrencileri HYUNDAİ ASSAN fabrikasında

Karamürsel’in ve bölgemizin başarılı okullarından Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi alanı öğrencileri öğretmenleri nezaretinde

Karamürsel'de muhteşem bir okul yapılıyor

Karamürsel'de uzun bir zaman önce projesi tamamlanan fakat yapılması gereken istimlaklar yüzünden bekletilen "Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu"

Karamürselli Öğrenciler karnelerini aldılar

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Necdet Calp İlköğretim okulu tarafından düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Murat Çakır müjdeyi verdi, ikinci dönem başlıyor

Karamürsel Mİlli Eğitim Müdürü, Murat Çakır müjdeyi verdi. Karamürsel'de ikinci dönem bütün orta okullarda başlayacak.

Kocaeli’de 12 öğretmen ihraç edildi, işte isim isim ihraç listesi

OHAL kapsamında yayımlanan 695 sayılı KHK’ye göre Kocaeli’de 12 öğretmen görevlerinden ihraç edildi

Karamürsel'e 12 yeni derslik yapılıyor

Karamürsel genelinde ikinci dönem tüm okulların tekli öğretime geçileceğinden dolayı ilçe genelinde bulunan ve şartları müsait olmayan dört ayrı okul için toplam 12 derslik yapıldı.

İzmit TÜGVA herşey geleceğimiz gençlerimiz için

Kocaeli'nin en aktif vakıflarından TÜGVA’ İzmit'in önderliğinde gerçekleşen toplantıya,

Yazar Zengin, Karamürsel'de öğrencilerle buluştu

Karamürsel Kaymakamlığının "Yazarlarla Buluşma" projesi kapsamında İdris Zengin, Necdet Calp İlköğretim Okulu Konferans Salonu'nda öğrencilerle buluştu.

Doç. Dr. Tolga Erdoğan Kocaeli Üniversitesi'ni yıktı geçti

Aslen Karamürselli olan ve hala Karadeniz Teknik Üniversitesi öğretim üyesi olarak görevini sürdüren Doç. Dr. Tolga Erdoğan geçtiğimiz gün Kocaeli Üniversitesi’nde bir dizi etkinliğe imza attı.

Mürsel Gazi öğrencilerinden örnek davranış

Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Mustafa KOCA’nın rehberlik ettiği öğrencilerimiz Kadir Eren ÇATAR, Eda BIYIK, Beyza Nur GÜVENALTIN ve Emre KARABULUT

Karamürsel'de muhteşem açılıç

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı tarafından yapımı tamamlanan Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lisesi açılış töreni Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un

Minklerin okudukları istiklal marşı binlerce kişiyi duygulandırdı

Minklerin okudukları istiklal marşı binlerce kişiyi duygulandırdı Karamürsel'de Özel Bonibon Kreş ve Anaokulun'da öğrenim gören öğrenciler istiklal marşını öyle bir okudular ki

Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lise yarın hizmete giriyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından faaliyetleri yürütülen Karamürsel Aliya İzzetbegoviç Akademi Lise yarın Açılıyor.

Prof.Dr. Saadettin Hülagü’ye tepkiler çığ gibi büyüyor

Türk Eğitim-Sen Üniversite temsilcisi Mehmet Çeliköz’ü Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Yaşar Şanlı ziyaret etti. Şanlı,

İl Milli Eğitim’den Mürsel Gazi öğrencilerine Teşekkür Belgesi

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim ÇELİK, geçtiğimiz yıl Karamürsel Birincisi olan Mürsel Gazi Tiyatro Topluluğu öğrencilerine Teşekkür Belgesi gönderdi.

Karamürsel Gazanfer Bilge Yüksek Meslek Okulu Müdürü Neden Alındı

15 Temmuz sonrası Karamürsel Gazanfer Bilge Yüksek Meslek Okulu Müdürü FETÖ soruşturması kapsamında Yüksekokul müdürü görevden alınıp yerine

Küçücük ilkokul çocuklarına bıçak satıyorlar

Karamürsel'de bir çok ilk okulun çevresinde bulunan bakkallarda sustalı, yaylı oyuncak bıçakların satılması velileri çok rahatsız etmeye başladı.

Toplam 348 haber.