Karamürsel Birey Koleji dünya standartlarında öğrenciler yetiştiriyor

Karamürsel ve çevresinde eğitim denildiğinde ilk akla gelen okul olan Karamürsel Birey Koleji, akademik başarısının yanı sıra öğrencilerinin çok yönlü gelişimine önem veren bir eğitim anlayışıyla öne çıkıyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel ve çevresinde eğitim denildiğinde ilk akla gelen okul olan Karamürsel Birey Koleji, akademik başarısının yanı sıra öğrencilerinin çok yönlü gelişimine önem veren bir eğitim anlayışıyla öne çıkıyor.

Okul, sunduğu olanaklar, sosyal sorumluluk projeleri, bilimsel çalışmalar ve öğrencilerin kişisel yeteneklerini geliştirmeye yönelik çeşitli aktivitelerle dikkat çekiyor.

Şahsiyetli, özgüvenli ve kendini ifade edebilen, aynı zamanda iyi derecede yabancı dil bilen bireyler yetiştirmeyi amaçlayan okul, öğrencilerini geleceğe hazırlarken güçlü, toplum içinde aktif ve çekingen olmayan bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyor.

Bu çerçevede, Karamürsel Birey Koleji, sanat ve spor aktivitelerine de büyük önem veriyor ve öğrencilerine geniş bir perspektif sunuyor. Okul, düzenlediği kültürel faaliyetler ve etkinliklerle öğrencilerin ders programları dışında da farklı alanlarda kendilerini geliştirmelerini teşvik ediyor.

 

Karamürsel Birey Koleji öğrencilerden muhteşem performans

Karamürsel Birey Koleji öğrencileri, 2023/24 Eğitim ve Öğretim yılı sene sonu Yabancı Diller Gösterisi'nde aldıkları eğitimin kalitesini bir kez daha gösterdi.

Program, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladıktan sonra okul müdürü Muhsine Hışır'ın açılış konuşması ile devam etti.

Programda, öğrencilerin sergilediği vals gösterisi, İngilizce olarak sergilenen Romeo ve Juliet tiyatro oyunu, okul korosunun, İngilizce ve Almanca olarak seslendirdiği şarkılar ve Atatürk'e cevap olarak söylenen parla şarkısı büyük beğeni topladı.

Programın sonunda, okul yöneticileri Muhsine Hışır ve Yusuf Özdemir, öğrencilere ve misafirlere teşekkür ederek, dünya standartlarında bireyler yetiştirmenin memnuniyetini dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN