Kaybettiklerimiz

Kaybettiklerimiz Haberleri

Kalp Krizi Geçiren Esnaf Hayatını Kaybetti

Karamürsel Cuma Pazarında tezgah açan bir esnafa yardıma gelen 33 yaşındaki Tolga Çetinbağ, bugün öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Kore Gazisi Astsubay Halil Tural Askeri Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel'in Kızderbent mahallesinden olan ve eski belediye başkanlarından merhum Mehmet Tural'ın kardeşi, Hasan ve Hakan Tural'ın babaları emekli Astsubay Halil Tural, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Karamürsel’in Sevilen İsmi Fethi Bağdat Vefat Etti

Karamürsel’in tanınan ve sevilen isimlerinden Fethi Bağdat, hayatını kaybetti. Merhum Tarık Bağdat'ın kardeşi ve Merhum Fuat Bağdat'ın oğlu olan Fethi Bağdat'ın cenazesi

Karamürsel Bir Çınarını Daha Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen lokantacı Bahattin Soyaltın, hayatını kaybetti. İlçenin önemli simalarından biri olan Soyaltın, uzun yıllardır hizmet verdiği lokantasıyla halkın sevgisini kazanmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’tan Taziye Mesajı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Karamürselli Tayfun Tanju Kara'nın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayımladı.

Genç yaşta hayatını kaybetti

Karamürsel'de ikamet eden, Öğretmen Hasan Öztürk'ün oğlu, Mesut, Mahmut ve Mustafa Dilli'nin yeğeni, Makina Mühendisi Recep Öztürk, rahatsızlığı sonucu Karamürsel'de Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Muhammed Ertugran bugün defnedilecek

Karamürsel'in Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi üzerinde, D-130 karayolunda Yalova istikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan bir motosiklet ile otomobilin Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Muhammed Erturan hayatını kaybetti. İlçe genelinde efendi kişiliği ile çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erturan'ın ölüm haberi ilçeyi yasa boğdu.

Muammer Aksoy'un Annesi Vefat Etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Amiral Karamürsel İlkokulu Müdürü Muammer Aksoy'un kıymetli annesi Zeynep Aksoy, vefat etmiştir. Merhume Zeynep Aksoy'un cenazesi bugün Çorum'da defnedilecektir.

Kadir Birlik'in Annesi Zehra Birlik Vefat Etti

Altın Kemerli merhum Aydın Demir'in çırağı ve Altın Kemerli Ahmet Taşçı'nın ustası olan Kadir Birlik'in annesi Zehra Birlik vefat etti.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Necmettin Öztorun vefat etti.

Handan Yılmaz'ın acı kaybı

Karamürsel'in sevilen simalarından Handan Eczanesi sahibesi Handan Yılmaz'ın emekli sağlık personeli babası Necati Deveci, hayatını kaybetti.

Genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürselli genç Korcan Özbay, İstanbul'da geçirdiği trajik bir kaza sonucunda vefat etmiştir

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

Serkan Türkmen'in acı kaybı

Buber Group ve Karamürsel TV Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Efsane Güreşçi Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Toplam 263 haber.