Eğitim

Eğitim Haberleri

2 Kasım yani yarın okullar tatil mi? Öğretmenler iş mi bırakıyor?

Sosyal medyada “yarın zil çalmayacak” gibi etiketlerle twit’ler atılarak, 2 Kasım Çarşamba günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapacağından söz ediliyor. Bu iddialar doğru mu;

Karamürsel Birey yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek uzman eğitimci kadrosu ile gerekse çok tecrübeli yöneticileri sayesinde bölgede eğitim alanında zirveyi kimseye bırakmayan, " Karamürsel Birey Koleji " sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ile bölgede adeta bir öncü haline geldi.

Karamürsel'de okul müdürü kalbine yenildi

Karamürsel'de uzun yıllardır eğitim camiasında hizmet veren ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kaymekam Hikmet Özbagcı Okul Müdürü Özden Seferoglu hayatını kaybetti

Sonuçlar açıklandı birinci Kocaeli'nden çıktı

İşte Kocaeli’nin YKS birincisi YKS sonuçları açıklandı. Temel Yeterlilik, Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil Testi olmak üzere üç farklı oturumda gerçekleştirilen sınavda TYT ve YDT İngilizce birincisi Kocaeli’den Zeynep Dila Kuyucu oldu.    

Karamürsel genelinde idareciler değişti! İşte yeni müdürler!

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz ay Kocaeli’de 4 ve 8 yılını dolduran müdür ve müdür yardımcılarının görev yerlerinde değişiklik yapılacağı duyurulmuştu.

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Veliler elinizi çabuk tutun son günler

5. Sınıfa Geçecek Öğrenciler elinizi çabuk tutun son günler. Başvurunuzu hemen yapın  

Divan Başkanı Karamürsel’den seçildi

Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta olmak üzere geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Önder Kaymaz, HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN Genel Kurulunda Divan Başkanı Seçildi.

Karamürselli öğretmenler İspanya'da

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokul Müdürü Muammer Aksoy, Müdür Yardımcısı İsmail Satır, öğretmenlerden Fuat Uzunca, Burak Yelken, Tuğba Yiğit, Özcan Aslan ve Özgür Yılmaz

Eğitimde başarının adresi, Karamürsel Birey Koleji

Toplumda turizm bilincini yaygınlaştırmak ve geliştirmek amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanan ‘Turizm Haftası’ yurt genelinde olduğu gibi Kocaeli'nin Karamürsel

Karamürsel'in en başarılı kreş anaokulu 13 yaşında

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana işletmecisi Bahar Yücetepe tarafından büyük bir titizlik ile kendi çocuklarına eğitim verircesine önem ve özen gösteren Yücetepe başarılarla dolu 13 yılı geride bıraktı.

Karamürsel Birej Koleji'nin minik öğrencileri Polis Haftasını kutladı

Karamürsel Birej Koleji'nin minik öğrencileri Polis Haftasını kutladı. Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümünü kutlamak için İlçe Emniyet Müdürlüğü polis noktasını ziyaret etti.  

KARAMÜRSEL'İN EN BAŞARALI OKULU YENİ KAYITLAR İÇİN HAZIR

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde adından sürekli söz ettiren Özel Karamürsel Birey Koleji sınırlı sayıda ki, kontenjanları için kapılarını yeniden açıyor. Sizde en büyük hazineniz evlatlarınızın eğitimi için bölgenin en başarılı okuluna kayıt yaptırmakta geç kalmayın.

Hürriyetçi Eğitim Sendikası gümbür gümbür geliyir

Geçtiğimiz ay içinde İl teşkilatını oluşturan Hürriyetçi Eğitim Sen kahvaltılı bir toplantıyla Karamürsel İlçe teşkilatını teşekkül ettirdi.

Bir çok kişinin zehirlendiği okulda gerçek ortaya çıktı!

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta Karamürsel'de bulunan bir okulun bir çok öğrencinin kusma ve halsizlik nedeni ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne gitmesi sonrasında, Karamürsel Emniyet Müdürlüğünce gece

Karamürsel Akçakoca AİHL büyük başarı

Kocaeli Genç Nida İmam Hatip ortaokulları arası düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında, Kocaeli il finalinde Karamürsel Akçakoca Proje İmam Hatip ortaokulu öğrencisi olan Erva Arslan il birincisi

Öğretmenler Bir Günlük İş Bırakma Eylemi Yapacak

Eğitim İş 29 Aralık Çarşamba günü, 1 günlük iş bırakma eylemi yapmaya hazırlanıyor.

Karamürsel Birey Koleji yine örnek oldu

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek ilçe genelinde gerekse ülke genelinde büyük başarılara imza atan, Karamürsel Birey Koleji yine bir ilke imza attı.

Toplam 348 haber.