Eğitim

Eğitim Haberleri

LGS Türkiye birincisi yine Karamürsel'den

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmamhatip Lisesi müdürü Cemil KILIÇ yaptığı paylaşımda, dün yapılan LGS sınavında( kitapçıkları okumamız sonucunda) Muzaffer Kurttaş adlı öğrencimiz 90 net (500 puan) ful yaptı. 400 puan ve üzeri sonuc elde eden öğrencilerimizi, LGS'ye giren bütün öğrencimizi de tebrik ediyorum. Bu başarıyı lutfeden Yüce Rabb'imize hamd olsun. Tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi, ailelerini tebrik ediyorum.

KARAMÜRSEL'İN EN BAŞARALI OKULU SINIRLI KALAN YENİ KAYIT İÇİN HAZIR

Karamürsel başta olmak üzere bölge genelinde adından sürekli söz ettiren Özel Karamürsel Birey Koleji, sınırlı sayıda kontenjanları için kapılarını yeniden açıyor. Siz de en büyük hazineniz evlatlarınızın eğitimi için bölgenin en başarılı okuluna kayıt yaptırmakta geç kalmayın.

Karamürsel yeni terminal binası inşaatı başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel'e yeni bir otogar yapmak için çalışmalarına başladı. İhale yapan Büyükşehir Belediyesi, ihaleyi kazanan firmaya 330 gün içerisinde teslim etmek şartıyla yer teslimini yaptı.

Bakan Özer açıkladı: 15 Mayıs'ta okullar tatil edilecek

Türkiye, 14 Mayıs'ta sandığa gitmeye hazırlanırken, yapılacak seçimlerin ertesi günü eğitime 1 gün ara verilmesine ve öğretmenlerin idari izinli sayılmasına karar verildi.    

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarı yakaladılar

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi adından söz ettirdi. Karamürsel Amiral İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, Öykü Bahar, İsmail İvgin, Elif Aykan, Duru Ayok, Ömer Hüseyin Kılıçarslan ve Azra Öztürk'ten oluşan takımı

Karamürsel'in sevilen öğretmeni kalp krizi geçirdi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli öğretmen Mehmet Sayım Ergen kalp krizi geçirdi.

KARAMÜRSEL'DE GENÇ SADÂ KUR'ÂN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

İmam Hatip Liseleri Arası Genç Sada Kuran'ı Kerim'i Güzel okuma yarışması Kocaeli 1. Bölge İl Finalinde Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Bilal SALİM il İkincisi olmuştur.

BU MUHTEŞEM OKULDA OKUMAK İSTER MİSİNİZ

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek eğitmen kadrosu ile gerekse güvenlik ve temizliği ile gündeme gelen Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Proje okulu yoğun istek ve talep üzerine  bu sene de 90  öğrenci alacaktır.

Eğitim Çalışanları hayal kırıklığına uğradı…

Yaklaşık 700 Eğitim Çalışanının ilgiyle beklediği Promosyon İhalesi bugün yapıldı. İhalede en yüksek rakam 11,500 TL’de kalınca Karamürsel’deki yüzlerce eğitim çalışanı hayal kırıklığına uğradı.

Önder Kaymaz; haksızlık karşısında susmayacağız dedi!

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz 2023 Yılının Eğitim Camiasının yılı olması için büyük bir şevk ve azim ile çalıştıklarını ve her geçen gün bir çığ misali büyüyerek kocam bir aile olduklarını dile getirdi.

Karamürsel Birey Koleji yine bir ilke imza attı

Karamürsel Birey Koleji yine büyük bir başarıya imza attı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana başta ilçe genelinde olmak üzere bölgede adından sık bir şekilde söz ettirmeye devam ediyor.

Karamürsel'de 24 Kasım Öğretmenler Günü coşku ile kutlandı

Karamürsel'de, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla kutlandı.  

Milli Eğitim’de Sendikal Baskı İddiaları!

Karamürsel’de bazı sendikalarda çok yoğun üye istifaları yaşanıyor. Özellikle Öğretmenlik Meslek Kanunu’na karşı eylem yapılmamasına öfkelenen sendikaların üyeleri beşerli-onarlı gruplar halinde istifa ederken bazı Okul Müdürlerinin kendi sendikasından istifaları önlemek için yasaları çiğnedikleri iddia ediliyor.

Karamürsel genelinde öğrenci velileri tedirgin!

Karamürsel genelinde okul önlerinde ve çıkışlarında bazı kişi yada kişilerin öğrencileri beni baban yolladı, annen gelemeyecek, ben dedenin arkadaşıyım gibi bahaneler ile çocukları kaçırmaya çalıştıkları iddia edilen kişilerin

Karamürsel 100. Yıl MTAL’ye birincilik ödülü Bakan Özer’den

KODELİG Yarışması’nda Karamürsel 100. Yıl MTAL, ‘Lise Çizgi İzleyen Robot Kategorisi’nde64 ekip arasında birinci oldu.

2 Kasım yani yarın okullar tatil mi? Öğretmenler iş mi bırakıyor?

Sosyal medyada “yarın zil çalmayacak” gibi etiketlerle twit’ler atılarak, 2 Kasım Çarşamba günü öğretmenlerin iş bırakma eylemi yapacağından söz ediliyor. Bu iddialar doğru mu;

Karamürsel Birey yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek uzman eğitimci kadrosu ile gerekse çok tecrübeli yöneticileri sayesinde bölgede eğitim alanında zirveyi kimseye bırakmayan, " Karamürsel Birey Koleji " sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ile bölgede adeta bir öncü haline geldi.

Karamürsel'de okul müdürü kalbine yenildi

Karamürsel'de uzun yıllardır eğitim camiasında hizmet veren ilçede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kaymekam Hikmet Özbagcı Okul Müdürü Özden Seferoglu hayatını kaybetti

Toplam 345 haber.