Birey Koleji'nden Büyük Başarı: Türkiye Birincisi Çıkardı

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitim alanında büyük başarılara imza atan Birey Koleji, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Birey Koleji’nden Büyük Başarı: Türkiye Birincisi Çıkardı

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitim alanında büyük başarılara imza atan Birey Koleji, bir kez daha adından söz ettirmeyi başardı. Karamürsel Birey Koleji Müdüresi Muhsine Hışır, yaptığı açıklamada, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı'nda tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puanla Türkiye birincisi olan öğrencileri Ece Sönmez'i tebrik etti.

Muhsine Hışır açıklamasında, "Ece Sönmez'in elde ettiği bu büyük başarı, okulumuzun eğitim kalitesini ve öğrencilerimize sağladığımız olanakların bir göstergesidir. Ece'nin LGS'de de aynı başarıyı elde edeceğine olan inancımız tamdır. Birey Koleji olarak, öğrencilerimizin sadece akademik alanda değil, aynı zamanda sosyal ve kültürel alanlarda da başarılı olmaları için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Başarıların daim olsun Ece, başarmak için Birey!" ifadelerine yer verdi.

Karamürsel Birey Koleji, öğrencilerinin yeteneklerini geliştirmesi için sağladığı olanaklar, sosyal sorumluluk projeleri, bilimsel çalışmalar ve nitelikli eğitim modeli ile bölgedeki en prestijli eğitim kurumlarından biri olarak öne çıkıyor. Okul, sanat ve spor aktivitelerine özel önem vererek, öğrencilerini özgüvenli, kendini ifade edebilen, en az bir-iki yeteneğe sahip ve iyi derecede yabancı dil bilen bireyler olarak yetiştirmeye devam ediyor.

Ece Sönmez’in başarısı, sadece ailesi ve okulu için değil, aynı zamanda Karamürsel için de büyük bir gurur kaynağı oldu. Birey Koleji, geleceğin liderlerini yetiştirme hedefiyle çıktığı bu yolda, öğrencilerine en iyi eğitim olanaklarını sunmaya devam edecek.

Bu büyük başarı, Birey Koleji'nin eğitimdeki iddiasını bir kez daha kanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 1

  • Selin | 18 Mayıs 2024 17:52

    Ece benim arkadaşım tebrikler Ecee????

BUNLARA DA BAKIN