BU MUHTEŞEM OKULDA OKUMAK İSTER MİSİNİZ

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Engin Akgün

BU MUHTEŞEM OKULDA OKUMAK İSTER MİSİNİZ

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek eğitmen kadrosu ile gerekse çıkarttığı lgs Türkiye birincileri ve nitelikli okulları kazandırma başarısı ile gündeme gelen Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Proje okulu yoğun istek ve talep üzerine bu sene 120 öğrenci alacaktır.

60 kız 60 erkek. 5.Sınıf Kabul Sınavı Başvuru Formu 4.Sınıftan mezun olup 5. sınıfa geçecek öğrenciler için Öğrenci Kabul Giriş Sınavı Ön Kayıt ve Başvurularımız başlamıştır.

Online Sınav Başvurusu için https://akcakocaaihl.meb.k12.tr/ Not: Online ön başvuru yapıtıktan sonra 1 Mart-24 Mayıs tarihleri arasında okulumuzun resmi sayfası https://akcakocaaihl.meb.k12.tr/ adresinden başvuru yapmanız gerekmektedir.

 

SINAVIN KAPSAMI VE ÖĞRENCİLERİN SEÇİMİ

Öğrenciler 4. sınıf müfredatından sorumlu olacaklardır. . Sınavda 15 Türkçe, 15 Matematik, 15 Fen Bilgisi, 10 Sosyal, 10 İngilizce, 10 Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi sorusu olmak üzere toplam 75 soru sorulacaktır. ·

Sınav Süresi 100 dakikadır. 

Öğrenci Seçme Sınavı; 25 Mayıs 2024 Cumartesi Günü Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu binasında gerçekleştirilecektir. Sınav saat 11.00'da başlayıp 12.40 a kadar sürecektir. Öğrenciler 10.45' de sınav salonunda bulunacaktır.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN