Eğitim

Eğitim Haberleri

Millieğitim tablet dağıtımına başladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Tablet dağıtımları bu hafta başlıyor Eğitimde kullanılan tabletlerin bu hafta dağıtılmaya başlanacağı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklandı.

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklayacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarın saat 11.00'de yüz yüze eğitime geçişin ayrıntılarını açıklayacak. Öte yandan Bakan Selçuk, "12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8. ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz." dedi.

Kocaeli genelinde hem öğretmen hem öğrenci mağdur

Uzaktan eğitim ile ilgili 8 ilçede 493 üye katılımıyla anket düzenleyen Eğitim İş Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı Emine Çalık bugün düzenlediği basın açıklamasıyla çarpıcı sonuçları kamuoyu ile paylaştı.

Son dakika! EBA çöktü ‘Çok kalabalık’ uyarısı

2020-2021 eğitim öğretim dönemi kaosla başladı... Milyonlarca öğrencinin girmek istediği Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi çöktü.

Özel okul ücretleri geri verilecek mi?

Evde verilen eğitim nedeniyle ücret iadesi isteyen veliler Kayseri'den gelen haberle umutlandı. Bir veli yüz yüze eğitim yapılmayan süre için parasını geri aldı.

Yüz yüze eğitim başlıyor! Çocuğunu okula göndermek istemeyenler ne yapacak?

Milyonlarca öğrenci için beklenen tarih geldi. Yüz yüze eğitime 21 Eylül Pazartesi günü "aşamalı ve seyreltilmiş" olarak başlanacak. Peki uyum haftası nedir? Sınıflarda kaç öğrenci olacak? Çocuğunu okula göndermek istemeyen veliler ne yapacak?

Okul öncesi büfe ve kantinlere Covid-19 eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 1. sınıflar için başlayacak olan yüz yüze eğitim öncesinde büfe ve kantinlere Covid-19 eğitimi verdi

Ziya Selçuk okulların açılışıyla ilgili kararı açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu tavsiyesi ile okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitime, 21 Eylül'de de yüz yüze eğitime başlayacağını duyurdu.

Okullar ne zaman açılacak? Ziya Selçuk açıkladı

Okulların açılıp-açılmama durumu ile ilgili önerinin verileceği Bilim Kurulu toplantısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında başladı. Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulundu.

Okullar ne zaman ve nasıl açılacak? Bakan Selçuk açıkladı!

Okulların açılması için geri sayım başladı. Milyonlarca veli ve öğrenci okulların ne şekilde açılacağı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Okullar açılacak demedim! Şartlar iyi olursa okulları açacağız

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Biz okulları açacağız demedik! Okullar, eğer şartlar elverişli olursa verilen tarihte açılacak" dedik.

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Ortaokulu yine örnek oldu

Karamürsel’de açıldığı günden bu yana gerek eğitmen kadrosu ile gerekse güvenlik ve temizliği ile bölgenin en gözde okulu olarak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı!

Öğrencilere dağıtılacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında sınavlarda uygulanacak olan koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Okulun büyük kısmı yıkıldı

Karamürsel, Kayacık mahallesi 210.cadde No:4 adresindeki 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Camilerin açılacağı tarihi açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 29 Mayıs Cuma günü cuma namazıyla birlikte şartları uygun camilerden başlanarak camilerin ibadete açılacağını söyledi.

Yeni öğretim yılı eylülde başlayacak.

Yeni öğretim yılı eylülde başlayacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni öğretim yılının eylül ayında başlayacağını açıkladı.

Okullar 1 Haziran'da böyle açılacak! İşte tüm detaylar

Koronavirüs salgını nedeniyle 16 Mart'tan bu yana kapalı olan okulların kademeli olarak bayram sonrasında 1 Haziran itibarıyla açılması hedefleniyor.

Milyonlarca öğrenci için indirim ve para iadesi hakkı!

Özel okullara giden milyonlarca öğrenci için indirim ve para iadesi hakkı!

Adım adım uzaktan eğitim: EBA şifresi alma ve yeni hesap oluşturma!

Türkiye genelinde uzaktan eğitim yarın itibarı ile başlayacak. Öğrenciler, MEB tarafından geliştirilen EBA ile uzaktan ve online eğitim görerek derslerinden geri kalmayacak.

Toplam 348 haber.