Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Ani Bastıran Yağmur Vatandaşları Zor Durumda Bıraktı

Karamürsel ilçesinde ani bastıran yağmur, vatandaşları zor durumda bıraktı. Sabah saatlerinde aniden başlayan sağanak yağış, kısa sürede şiddetini artırarak ilçe genelinde hayatı olumsuz etkiledi.

Atatürk’ün Karamürsel’e Gelişinin 91. Yıldönümü Coşkuyla Kutlandı

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Karamürsel’e gelişinin 91. yıldönümü, düzenlenen etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Etkinlikler kapsamında Atatürk Anıtı'nda duygu dolu bir tören gerçekleştirildi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Programı Düzenlendi

Karamürsel, 15 Temmuz 2024 - Karamürsel'de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında anma programı gerçekleştirildi. Etkinlik, Mürsel Alp Anıtı önünde yapılan dua ile başladı ve ardından Karamürsel Atatürk Anıtı önünde devam etti.

Ereğli Mahallesi Sakinleri İsyan Etti: Güvenlik ve Huzur Kalmadı

Karamürsel Ereğli Mahallesi Kumyalı Plajı mevkiinde oturan vatandaşlar, yaşadıkları sorunlar karşısında isyan etti. "Evimizin camını açamıyor, balkonda oturamıyor, plaja inemiyoruz" diyen mahalle sakinleri, gazetemiz haber merkezine verdikleri bilgi ve belgelerle yaşanan sıkıntıları dile getirdiler.

Merhum Gazeteci Abdullah Karagöz'ün Eşi Adviye Karagöz Vefat Etti

Karamürsel'de gazetecilik mesleğinin duayen üstatlarından rahmetli Abdullah Karagöz'ün eşi Adviye Karagöz, akşam saatlerinde Kayacık Mahallesi Deniz Sitesi'nde bulunan evinde vefat etti.

Evde çıkan yangın mahallede panik yarattı

Karamürsel İznik yolunda bir binanın giriş katında çıkan yangın mahallede panik yarattı. Olay Karamürsel Kayacık Mahallesi, Çiftlik caddesi üzerinde bulunan, Deniz kent 2 apartmanı giriş katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Başkan ve Yönetimi İstifa Etti! Karamürsel spor Sahipsiz Kaldı

Karamürselspor'un sahipsiz kalması, ilçe halkı tarafından büyük tepkiyle karşılandı. Herkesin sessiz kalması ve kulübün durumuna duyarsız kalınması, taraftarları ve sporseverleri hayal kırıklığına uğrattı.

KPSS Maratonu Başlıyor! Yarın Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, yarın düzenlenecek 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS Lisans) dolayısıyla sınav merkezi olan il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin açık bulundurulacağını açıkladı.

Karamürsel'de Srebrenitsa Soykırımı Anma Etkinliği

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Srebrenitsa Soykırımı'nı anma etkinliği düzenledi.

Kocaeli'nin Yeni Valisi İlhami Aktaş Kimdir?

Kocaeli'nin yeni Valisi İlhami Aktaş, 1970 yılında Erzurum’un Oltu ilçesinde doğdu. İlkokul, İmam Hatip Ortaokulu ve Oltu Lisesi'nde eğitim gördükten sonra 1987 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ne girdi ve 1991’de mezun oldu. 1994’de Erzurum Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği hizmetine başladı ve dil eğitimi için 8 ay İngiltere’de kaldı.

Büyükşehir'den Karamürsel'e Ek Ödenek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Karamürsel Belediyesi'ne 85 milyon TL ek ödenek verilmesini gündeme aldı. Bu kararın mecliste oy birliği ile kabul edilmesi bekleniyor.

Karamürsel'de Yardımseverler Kahvaltıda Buluştu

Pazarköy Mahallesi'ndeki Pomidor Kahvaltı Evi'nde düzenlenen kahvaltıda yardımseverler bir araya geldi. Etkinliğin amacı, Karamürsel Çocuk Yuvası'ndaki çocuklar için bir resim atölyesi kurmaktı.

Karamürsel'de mahkemeden satılık 37 bin 706 m2 tarla

Karamürsel Merkeze yakın satılık  22.933 m² ve  14.772 m² iki adet tarla satışa çıkarılıyor. Satışlar esatis.uyap.gov.tr adresi üzerinden teklif verile bilir. 

4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri'nde Balkan Rüzgarı Esti

Karamürsel Belediyesi'nin düzenlediği 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri kapsamında, Balkan ülkelerinden gelen halk oyunları ekipleriyle muhteşem bir festival gerçekleştirildi.

Karamürsel, Milli Takım için Tek Yürek Oldu

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Milli Takım’ın heyecan dolu mücadelesini dev ekrana taşıdı. Karamürselliler, Karamürsel Belediyesi Kent Meydanına kurulan dev ekranda Hollanda ile karşılaşan A Milli Takım’a destek verdi.

Türkiye'nin Her Yerinden Görülen Gök Taşı Karamürsel'e mi Düştü?

Karamürsel'in tüm ilçeleri ile Bursa ve Kocaeli'nin bazı ilçelerinden izlenen, parlak ışıklar saçarak düşen bir gök cismi, bazı vatandaşları korkuturken genellikle şaşkınlık yarattı.

Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Demirer'in Açıklamaları

Tarihi Karamürsel ilçemizin bir evladı olan Merih Demiral, milli takım forması giydiği günden beri ülkemizin gururu haline gelmiştir. Milli ve manevi değerlerine, tarihi bağlarına sıkı sıkıya bağlı, ahlaklı ve centilmen bir sporcu olarak tanıdığımız ve sevdiğimiz Merih, ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin bir değeri olarak görülmektedir.

Toplam 3168 haber.