Yaşam

Yaşam Haberleri

4 Temmuz şenlikleri muhteşem geçti

4 Temmuz Karamürsel’in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel Kordon’da sahne alan ünlü sanatçı Lara, muhteşem bir konserle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Hatiç, Karamürsel'i salladı

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri kapsamında İlhan Çınar Alanında sahne alan Karamürselli sanatçı Hatiç, yıllardır bu daveti beklediğini belirterek, Başkan Ahmet Çalık ve ekibine teşekkür etti.

Karamürsel'de 4 Temmuz Şenlikleri: Hatiç Konseri

Karamürsel Belediyesi, 4 Temmuz şenlikleri kapsamında Karamürsel'in en güzel seslerinden Hatiç'in konserini düzenliyor. Bu heyecan verici etkinlik, bugün Karamürsel İlhan Çınar Alanı'nda saat 21.30'da başlayacak.

Pita Teferiç Şenlikleri Bu Pazar Günü Yapılacak

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Geleneksel 17. Pita Teferiç Şenlikleri, 30 Haziran 2024 Pazar günü saat 11.00'de Valideköprü Mesire Alanında gerçekleştirilecek.

Faruk Karatan ve Velvet Band’den Unutulmaz Bir Gece

Müziği ve sanatı kalbinde taşıyan Faruk Karatan ve Velvet Band, sanat yolculuğunda yeni bir durağa daha adım atıyor. 2001 yılından bu yana faaliyet gösteren Velvet Band ile yılların birikimlerini paylaşacakları dolu dolu geçecek bu konserde, Karatan ve Velvet Band; Orhan Veli, Sabahattin Ali ve Ümit Yaşar Oğuzcan'ın şiirlerinden oluşan bestelerini Jazz Blues Rock tarzında yorumlayarak sahnede olacak.

Çalık Tüm İlçe Halkını Kurtuluş Şenliklerine Davet Etti!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık Tüm İlçe Halkını Kurtuluş Şenliklerine Davet Etti! Haydi Karamürsel! Karamürsel’imizin Kurtuluş Coşkusunu Hep Birlikte Yaşayalım

Karamürsel Büyükada ve Körfez'den Mehtap Turları 

Mehtap Turu hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, aşağıdaki numaraları arayabilirler: İzmit: 0262 339 40 50 Karamürsel: 0262 452 45 48 Darıca: 0262 339 40 50 Değirmendere: 0262 426 19 21

Yaza Merhaba Konseri'ne Davetlisiniz

Karamürsel Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 'Yaza Merhaba Konseri' ile müzikseverlerle buluşuyor. 13 Haziran 2024 Perşembe günü, Karamürsel Kordon'da gerçekleştirilecek olan konser saat 20.30'da başlayacak.

Artık ünlülerde Karamürsel'i tercih ediyor

Sosyal medya fenomeni olan ve her hareketiyle olay olan Murat Övüç Karamürsel halkına övgü yağdırdı.

Karamürselli Merih Demiral Yeniden Baba Oldu

Karamürsel doğumlu ünlü futbolcu Merih Demiral, ikinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Karamürsel'de Dünya Çevre Günü Konser Etkinliği

Karamürsel'de Dünya Çevre Günü kapsamında düzenlenecek olan büyük konser etkinliğine tüm halkımız davetlidir. Bu özel günün anlam ve önemine dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirilecek olan konser, müzikseverlere unutulmaz anlar yaşatacak.

Karamürsel'de deniz suyu tahlilleri mükemmel çıktı

Karamürsel ilçesinde bulunan ve her yıl binlerce kişinin tercih ettiği Altınkemer Plajı'nda yapılan analizlere göre, suyun durumu mükemmel olup, denize girilmesinde herhangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Çevre Haftası'nda Doğa Yürüyüşü Düzenleniyor

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında, Kızderbent Mahallesi Trekking/Yürüyüş Parkuru'nda bir doğa yürüyüşü düzenleniyor. 2 Haziran 2024 Pazar günü gerçekleşecek olan etkinlik, saat 10.00'da başlayacak.

Ahmet Çalık, tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, tüm halkımızı Karamürsel Kordon'da gerçekleşecek olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamasına davet ediyor.

KARMEK yıl sonu sergisi büyük ilgi gördü

Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen meslek edindirme kurslarının yıl sonu genel sergisi, Belediye Kültür Merkezi'nde açıldı.

Ahmet Çalık, ilk nikahlarını kıydı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve başladıktan sonra ilk nikah törenlerini gerçekleştirdi.

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

Toplam 532 haber.