Bölgesel

Bölgesel Haberleri

Karamürsel Belediyesi çalışanlarına ZAM

Karamürsel Belediyesi'nde işçilere ZAM Karamürsel Belediyesi sendikalar ile görüşerek personel ücretlerinde refah zammı verildiğini duyurdu

Sahipsiz Karamürsel’de yine Cengiz insaat kazandı

Cengiz, Göçmen kuşları ve kayın ormanlarını tehdit eden, iki kez iptal edilen RES projesinde ısrarcı. Başvurunun ardından Bakanlık, ÇED raporunu askıya çıkardı.

Tahir Büyükakın'dan belediye Başkanı nasıl olunur ders 9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın adeta belediye başkanlarına hizmet nasıl yapılır uygulamalı eğitimler veriyor. Karamürsel genelinde son 4 seçimde aynı vaatler verilerek oy istenilen ilçe haki için son 20 yılda yapılmayan bir çok şeyi hayata geçiren Büyükakın, ilçe genelinde yapılması planlanan büyük projelerin neredeyse hepsini tamamladı.

Karamürseli sel vurdu!

Karamürsel'de ani şekilde bastıran yağmur sonrası sel ve su baskınları yaşandı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın yaşanan sel sonrası halkı bilgilendirdi.

Çok sayıda bekçi alınacak

Bekçi alımı yapılacak iller listesi Temmuz 2023 EGM yayınladı Kocaeli genelinde bir çok bekçi alınacak!

Belediyenin ihmali yüzünden ayağı kırıldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Feneryolu caddesi pehlivan sofrası yanında faaliyet gösteren plajda yaşanan olayda 15 yaşındaki Hasan Çoban yaralandı.

Sigara ve alkole yine zam!

Sözcü Gazetesi Sözcü Plus Haberler - Ekonomi Alkol ve sigaraya büyük zam Geçen ay başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaraya dün itibarıyla 5 lira daha zam geldi. Sigaraya gelen zamların süreceğine işaret eden Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, yüzde 25-30 oranında bir zammın da alkole geldiğini duyurdu. SOZCU.COM.TR Yayınlanma: 10:17 - 04 Temmuz 2023 Güncellenme: 11:04 - 04 Temmuz 2023 Alkol ve sigaraya büyük zam Sigara ve alkol ürünlerine bir zam daha geldi. Türkiye Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, sene başında yüzde 15 oranında zamlanan sigaranın, haziran ayı başında 5 TL daha zamlandığını anımsatarak “Dün itibarıyla bir sigara grubuna 5 TL zam geçişi oldu” dedi.

Karamürsel genelinde 37 kişi bogulmaktan kurtarıldı

Karamürsel genelinde 9 günlük bayram tatilinde 37 kişi ekipler tarafından boğulmaktan kurtarıldı.

Ortalık karıstı! Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına cevirdi

Suriyeliler yine ortalığı savaş alanına çevirdi. Akşam saatlerinde ev basıp Türklere saldıran Suriyeli gurup Kocaeli genelinde adeta terör estiriyor.

Karamürsel Plajları doldu taştı

Kentte sıcaktan bunalanlar, Marmara Denizi ve Karadeniz kıyılarındaki mavi bayraklı sahillerde yoğunluk oluşturdu. Merkeze yakınlığı dolayısıyla mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer ve Ereğli Kumyalı ile

Karamürsel'de Acemi Kasaplar Hastaneleri doldurdu

Kurban Bayramı'nın ilk günü kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Karamürsel'de insan kafatası ve kemikleri bulundu

Karamürsel Karaahmetli Mahallesi'nde bağ yolundan dönen vatandaşlar, yağışların etkisiyle toprağın aşındığı yol kenarındaki eğimli arazide insan kemikleri olduğunu fark etti.

Kocaeli geneli için meteorolojiden uyarı geldi

Meteoroloji'den bayramda Kocaeli için yağış uyarısı Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğü, Marmara Bölgesinde arife ve Kurban Bayramı'nın 2. günü için gök gürültülü sağanak yağış uyarısında bulundu.  

Ramazan Bayramı'nda fırınlar 2 gün kapalı

Kocaeli genelinde 12 ilçe genelindeki fırınlar bayramın ilk iki günü kapalı olacak, personel tatil yapacak. Fırınlar, bayramın üçüncü günü olan 30 Haziran’dan itibaren üretimini yeniden devam ettirecek.

AMATEM ve ÇEMATEM AÇILIYOR

Madde bağımlılarının tedavisi için büyük öneme sahip olan AMATEM ve ÇEMATEM’in Kocaeli’de yapılan iki binası 4 yıllık çalışmanın ardından açılışa hazırlanıyor.

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayram namazı saat kaçta kılınacak.   İslam alemi bir bayrama daha erişti.

Karamürsel yeni terminal inşaatı hızla devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Karamürsel Otobüs Terminali projesini hayata geçirmek için çalışmalar hızla devam ediyor.

Toplam 3090 haber.