Ahmet Çalık, tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, tüm halkımızı Karamürsel Kordon'da gerçekleşecek olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamasına davet ediyor.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, tüm halkımızı Karamürsel Kordon'da gerçekleşecek olan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamasına davet ediyor.

Sevgili Gençler!

Bu yıl 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu hep birlikte Karamürsel Kordon'da yaşayacağız. Ülkemizin dört bir yanından tanınmış isimlerle birlikte, Karamürsel'in kıyısında bayram havasını hep birlikte soluyacağız.

Karamürselli hemşehrilerimiz arasında adını duyurmuş Dj Sezgin Kızılkaya, Catwork Remix Engineers ve Dj Nejat Yıldız'ın eşsiz performanslarıyla Karamürsel Kordon'da bir araya gelecek ve bayram coşkusunu doruklarda yaşayacağız.

Tüm gençlerimizi ve hemşehrilerimizi bu muhteşem etkinliğe bekliyoruz. Unutmayın, 19 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de Karamürsel Kordon'da buluşuyoruz. Bayramın heyecanını birlikte paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Hasan | 19 Mayıs 2024 23:16

    Evet çok güzel bir organizasyon .Kordon ve diğer sahil düzenlemelerini yıllar önce yaparak böyle etkinliklerin yapilmasina zemin hazirlayan Kocaeli büyük şehir belediyesine tesekkurker.

  • Hakan T. | 13 Mayıs 2024 19:37

    Karamürsel’de Değişim çok güzel oldu ama kötü zamanda oldu. Türkiye ekonomik şartlar altında ezilirken, böyle konserlerin ve Atatürk’ün bizlere armağan ettiği bu bayramları yaşamamız elbette çok güzel ama Karamürsel olarak belediye bütçesini de düşünmek lazım. Ahmet Çalık’ı seven ve ona oy veren birisi olarak onu elbette böyle şeylerde destekliyoruz ama maalesef Türkiye’nin gerçeklerini de göz ardı edemeyiz. Bu işe siyaset karıştırmadan, ortak bir düşünceyle kamuda tasarruf anlayışını parti farketmeksizin Türkiye’nin her bölgesinde ve şehrinde maalesef desteklememiz gerekiyor. DEĞİŞİM GÜZEL OLDU AMA KÖTÜ ZAMANDA OLDU.

BUNLARA DA BAKIN