Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne Ait Yolcu Teknesi Arızalandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kiraladığı ve İzmit Körfezi'nde yolcu taşıma hizmeti sunan tekne, bu sabah Karamürsel iskelesinden İzmit'e hareket ettikten sonra Karamürsel açıklarında durdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne Ait Yolcu Teknesi Arızalandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kiraladığı ve İzmit Körfezi'nde yolcu taşıma hizmeti sunan tekne, bu sabah Karamürsel iskelesinden İzmit'e hareket ettikten sonra Karamürsel açıklarında durdu. Sahilden geminin durduğunu ve dalgalarda sürüklendiğini gören vatandaşlar endişe içinde izledi.

Az sayıda yolcu bulunan teknenin Karamürsel iskelesinden hareket ettikten sonra motor arızası yaşadığı ve durduğu tahmin ediliyor. Arızalanan tekneye kurtarma ekiplerinin ulaşması ve en yakın iskeleye çekilerek onarılması bekleniyor.

Son yıllarda İzmit Körfezi'ndeki yolcu taşıma hizmetlerinin ihmal edildiği ifade ediliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait vapurların İzmit'te marinada dururken, Körfez hattında kiralık özel teknelerin çalıştığı belirtiliyor. Bu durum, denizin ortasında kalan arızalı teknenin, yolcu taşıma hizmetlerinin yetersizliğini gözler önüne seriyor.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN