Ahmet Çalık, yeni bir devir başlattı!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, 47 yıl sonra kazandıkları başarının kendilerine gurur verdiğini belirtti. Çalık, 'Bu birinci aşama. Şimdi ikinci aşamadayız: O da başarılı olmak. Bu belediyeyi bir daha kimseye kaptırmamak' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Danışma Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, 47 yıl sonra kazandıkları başarının kendilerine gurur verdiğini belirtti. Çalık, "Bu birinci aşama. Şimdi ikinci aşamadayız: O da başarılı olmak. Bu belediyeyi bir daha kimseye kaptırmamak" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Örgütü Danışma Kurulu toplantısı, Karamürsel İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşti. 47 yıl aradan sonra CHP'nin kazandığı Karamürsel Belediyesi'nde yapılan toplantıya CHP Kocaeli Milletvekilleri Harun Özgür Yıldızlı ve Mühip Kanko, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu, meclis üyeleri, parti yöneticileri ve partililer katıldı. Toplantının başkanlığını Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu yaptı.

Çalık, konuşmasında CHP'nin tarihi önemine vurgu yaparak, partinin klasik bir siyasi yapıdan ziyade, tarihsel sorumlulukları olan bir kurum olduğunu ifade etti. Kendilerinin de bu kurumun birer neferi olduklarını belirten Çalık, uzun yıllardır ilçe örgütüyle birlikte çalıştıklarını ve 2014'ten bu yana partinin ağırlığını hissettirdiklerini söyledi. Çalık, örgütün gayretiyle 2024 yerel seçimlerinde başarı elde ettiklerini dile getirdi.

Çalık, gelecek hedeflerinin belediyeyi tekrar kaybetmemek olduğunu vurgulayarak, partinin aldığı haksız eleştirilere rağmen halkın desteğini kazanmaya devam edeceklerini ifade etti. Belediye ekonomisini düzgün yönetmek ve hizmetlerini herkese ulaştırmak için çalışacaklarını belirten Çalık, 2029'da Karamürsel Belediyesi'ni tekrar kazanacaklarına inandığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN