Karamürsel'in Gururu: Sinan Yıldız Manavgat'ta 1. Oldu

Karamürsel'in yetiştirdiği güreşçi Sinan Yıldız, 11. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerinde büyük bir başarı elde etti. 'KÜÇÜK ORTA BÜYÜK' boyda birincilik elde eden Yıldız, Karamürsel'e gurur veren bir madalyayı daha evine getirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'in Gururu: Sinan Yıldız, Manavgat'ta 1. Oldu!

Karamürsel'in yetiştirdiği güreşçi Sinan Yıldız, 11. Manavgat Belediyesi Yağlı Pehlivan Güreşlerinde büyük bir başarı elde etti. "KÜÇÜK ORTA BÜYÜK" boyda birincilik elde eden Yıldız, Karamürsel'e gurur veren bir madalyayı daha evine getirdi.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, güreşleri yakından takip ederek kazanılan başarı sonrasında sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Başkan Çalık, "CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 1. Etap Manavgat Yağlı Güreşleri Küçük Orta Büyük Boy 1.si olan pehlivanımız Sinan Yıldız’ı yürekten tebrik ediyorum." ifadeleriyle başarılı güreşçiyi kutladı.

Bu başarı, Karamürsel'in güreş geleneğinin ve sporcu yeteneklerinin ne denli güçlü olduğunu bir kez daha gösterdi. Sinan Yıldız'ı ve onun gibi Karamürsel'in yetiştirdiği sporcuları gelecekte daha büyük başarıların beklediği şüphesiz. 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN