Muhammed Ertugran bugün defnedilecek

Karamürsel'in Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi üzerinde, D-130 karayolunda Yalova istikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan bir motosiklet ile otomobilin Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Muhammed Erturan hayatını kaybetti. İlçe genelinde efendi kişiliği ile çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erturan'ın ölüm haberi ilçeyi yasa boğdu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel'in Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi üzerinde, D-130 karayolunda Yalova istikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü Muhammed Erturan ağır yaralanmış ve İzmit'te hastaneye kaldırılmıştı.

 

ÜZÜCÜ HABER GELDİ

Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Muhammed Erturan hayatını kaybetti. İlçe genelinde efendi kişiliği ile çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erturan'ın ölüm haberi ilçeyi yasa boğdu.

 

MUHAMMED ARDA ERTURAN CENAZESİ

İlçemiz sakinlerinden Cemil Coşkun ve Cevdet Erturan'ın torunları Nadir Erturan'ın oğlu Yusuf Erturan'ın kardeşi Muhammed Arda Erturan vefat etmiştir. Cenazesi bugün 15.06.2024 (Cumartesi) öğle namazına müteakip İhsaniye mahallesi camiinden kaldırılarak İhsaniye mahallesi mezarlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için araçlar saat 12'de terminalden kalkacaktır.Dost,akraba ve din kardeşlerimize
duyrulur.

Karamürsel TV ve Buber Group Ailesi olarak genç yaşta hayatını kaybeden Erturan'a rahmet, kederli ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN