Kaybettiklerimiz

Kaybettiklerimiz Haberleri

Zekiye Fitoz vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnalarından Suat Fitoz, Karamürsel Belediyesi personellerinden Murat Fitoz ve Nesrin Öz, Neslihan Ayçiçek'in anneleri Zekiye Fitoz vefat etti.

Koranavirüs üç günde aynı aileden iki can aldı!

Karamürsel'de hızla yayılan koronavirüs aynı aileden iki can birden aldı. Karamürsel'de ikamet eden ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlyas ve Hanife Kazdal çifti ilçe

Metin Yıldırım'ın durumunun ağırlaştığı bildirildi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Karamürsel Ereğli Kordonboyu Caddesi'nde bulunan Akşam Sefası Restaurant'ın sahibi olan Metin Yıldırım

Karamürsel basın camiası bir koca çınarını daha kaybetti

Karamürsel başta olmak üzere ülke genelinde özelikle güreş denildiğinde ilk akla gelen gazeteci üstat Abdullah Karagöz hayatını kaybetti...

Turan Bozdağ hayatını kaybetti

Karamürsel bir koca çınarını daha kaybetti. İlçe genelinde çok fazla kişiye sürekli olarak yardım yapan, mevzu Karamürsel olduğu zaman maddi ve manevi olarak her zaman elini taşın altına sokmaktan hiç bir zaman geri durmayan ilçenin son kalan koca çınarlarından Turan Bozdağ yaşamını kaybetti.

Dr. Resul Patan kalbine yenik düştü

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi eski başhekimlerinden, 2019 yılında Karamürsel Devlet Hastanesi’ne geçen Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Resul Patan (61) dün gece geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Karamürsel bir ağabey daha kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından ve sevilen İbrahim Akbaba hayatını kaybetti.

Karamürsel Aksoy Bebe'nin sahibi vefat etti

Karamürsel'de faaliyet gösteren Aksoy Bebe Mağazası'nın sahibi olan Halil Aksoy, hayatını kaybetti.

Karamürsel sevilen bir esnafını daha kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnafların dan Osman Çiloğlu genç yaşta hayatını kaybetti.

Karamürsel'de koronavirüs bir can daha aldı

Korona virüs, Karamürsel'de bir can daha aldı! Karamürsel Adliyesinde çalışan 52 yaşındaki İsmail Kınalı genç yaşta hayatını kaybetti.

İpek Kağıt eski müdürü Erol Özer hayatını kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Eski İpek Kağıt Fabrika Müdürlüğü görevini uzun süre yapan Erol Özer hayatını kaybetti.

Genç yaşta koronavirüse yenildi!

Karamürsel'de efendi kişiliği ile geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Recep Aycan, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.

Gülbiter ailesinin acı kaybı

Karamürsel'in köklü esnaflarında, merhum zeytinci, Arif Gülbiter'in eşi ve Mehmet , Ahmet, Melek. Dılek ve Yusuf Gülbiter'in anneleri Vasfıye Gülbiter yaşamını kaybetti.

Fehmi ve Ramazan Gül'ün annelerini kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen iş insanları Fehmi ve Ramazan Gül'ün çok değerli anneleri Güler Gül (64) geçirdiği ani kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetti.

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı vefat etti

Karamürselli gazeteci Burhan Kazmalı tedavi gördüğü, Gölcük Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını kaybetti.

Kıbrıs gazisi, emekli polis memuru evinde ölü bulundu!

Karamürsel'de yaşayan emekli polis memuru, Kıbrıs gezisi Osman Kale (68) yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu.

Karamürsel bir abisini daha kaybetti!

Karamürsel bir asırlık çınarını daha kaybetti. Karamürsel başta olmak üzere çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Mehmet Karacan (Deli Mehmet) yakalanmış olduğu hastalek nedeni ile

Toplam 254 haber.