Kaybettiklerimiz

Kaybettiklerimiz Haberleri

Avukat Beytullah Uslu Yaşam Savaşını Kaybetti

Kocaeli'de çok büyük bir kesim tarafından tanınan isimlerden olan Avukat Beytullah Uslu, 22 Haziran akşamı Fevziye Camii'nden teravih namazını kıldıktan sonra evine gitmek istediği sırada trafik kazası geçirmişti. Bu helim kaza sonrasında ağır yaralanan Beytullah Uslu, hemen ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Durumunun ağır olan Beytullah Uslu'nun tedavisine hastanenin yoğun bakım servisinde o günden bu yana tedavi görüyordu. Beytullah Uslu, bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Uslu'nun cenazesi yarın(pazar) öğle namazını müteakip Fevziye Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecektir.

İstanbul emniyetine saldırı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına bir şahsın saldırı giriminde bulunulduğu ve bir şahsın yerde yattığı belirtildi. Şahsın üzerinde bomba ihtimaline karşılık olay yerine uzman ekipler çağrıldı.

Şişli Adliyesinde Savcı Mehmet Selim Kiraz Rehin Alındı

Berkin Elvan'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın 6'ncı kattaki odasına silahlı kişiler girdi ve rehin aldı. Söz konusu kat tamamen kapatıldı adliyeye özel tim ekipleri sevkedildi. Bu arada adliyeden bir kaç el silah sesi duyulduğu bildirildi.Fakat tam bir bilgi şuanda alınamıyor.

Konyada düşen uçakta 2 pilot şehit oldu

Konya’ da düşen uçakta 2 pilot şehit oldu TÜRK Hava Kuvvetleri ile Azerbaycan Hava Kuvvetleri'nin 'Turaz Şahini 2015' tatbikatının devam ederken, bir uçağın düştüğü ihbarı yapıldı. Konya'daki 3'üncü Ana Jet Üssü'ndeki tatbikat bu sabah başladı. Saat 09.50 sıralarında Konya- Aksaray karayolunun 22'nci kilometresinde Ortakonak Mevkii'nde bir eğitim uçağının düştüğü ihbarı yapıldı. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edildi. VALİ'DEN AÇIKLAMA Konya Valisi Muammer Erol, Bir askeri eğitim uçağının Ortakonak Mahallesine yakın bir bölgede düştüğünü bildirdi. Vali Erol uçakta bulunan pilotlardan birinin atladığını, diğer pilottan ise hala bilgi alınamadığını ve kazanın yaklaşık 15 dakika önce gerçekleştiğini kaydetti.

AK Parti Eski Kadın Kolları Başkanı Nazan Baş Anne Annesini Kaybetti

Karamürsel ak parti kadın kolları eski başkanı Nazan Baş dün gece anne annesini kaybetti. Anne annesi Münir’e Özalp ( 81 ) Cenazesi bu gün Öğlen Namazına müteakip olarak Karamürsel Avcı köyünde kılınacak cenaze namazının ardından. Avcı köyündeki aile kabristanlığına defnedilecek. Cenazeye gitmek isteyenler için Karamürsel otogarından araç kaldırılacaktır. Buber Group ve karamursel.tv Ailesi olarak Nazan Baş Hanım efendiye ve kederli ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Canice Öldürülen Özgecan Aslan toprağa verildi

Canice Öldürülen Özgecan Aslan toprağa verildi Tarsus'ta kaybolduktan sonra dün sabah Tarsus-Ankara karayolu Çamalan köyündeki Cin Deresi'nde cesedi yakılmış halde bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Aslan'ın, Mersin'deki evine çok sayıda arkadaşı ve vatandaş geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da evin önünde kurulan taziye çadırına gelerek aileye başsağlığı diledi. Aile fertlerinin sinir krizi geçirdiği taziye çadırında, arkadaşları da Özgecan'ın fotoğraflarına "Seni unutmayacağız Özgecan" yazısını yazdı.

Fener Bahçe Trabzon Spor Maçını Canlı İzle

Fenerbahçe – Trabzonspor canlı izle, Fenerbahçe – Trabzonspor maçını izle, Fenerbahçe – Trabzonspor live izle, Fenerbahçe – Trabzonspor lig tv izle, Fenerbahçe – Trabzonspor bedava izle.

Toplam 254 haber.