Yoksul Haberleri

Yoksul Haberleri

Karamürsel'de garibanlar bir tas çorba içecek yer bulamıyor!

Karamürsel genelinde yoksul insanların sayısı her geçen gün artarak devam ediyor. Özellikle Ramazan ayının gelmesi ile iftar vakitlerinde bir tas sıcak çorba içecek yer arayan yoksul insanlar için ilçe genelinde

Karamürsel'de zor durumda olan aileye büyükşehir sahip çıktı

Büyükşehir Belediyesi zor durumda olan ailenin tüm ihtiyaçlarını gidermeye başladı.

Açlık sınırı açıklandı

4 kişilik ailenin açlık sınırının 1941 lira, yoksulluk sınırının ise 6323 lira olduğu açıklandı. Evli olmayan-çocuksuz bir çalışanın 'yaşama maliyeti' ise aylık 2393 lira olarak hesaplandı.

İşte 2015 yoksulluk sınırı

Yoksulluk sınırı 4 bin 512 lira Aralıkta 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı bin 385 lira, yoksulluk sınırı 4 bin 512 lira olarak hesaplandı.

YSK Kesin sonucu Açıkladı

HDP Kocaeli İl Başkanlığı, dün yapılan seçimde Türkiye’deki tüm sandıklar açıldıktan sonra Kocaeli’de AKP 6, CHP 3, MHP 2 milletvekili çıkarmış, HDP ise meclise milletvekili gönderememişti. Ancak yurtdışında gerçekleştirilen seçimlerin oyları sabaha karşı genel sonuç tablosuna yansıdı. Bu sonuçlara göre de MHP’nin milletvekili sayısı 1’e düşerken, HDP birincisi sıra adayı Av. Ali Haydar Konca’yı meclise gönderdi. Barajı aşmanın coşkusunu meclise vekil göndererek ikiye katlayan HDP Kocaeli İl Başkanlığı’nda dün geceden beri bayram yaşanıyor. Kutlamalar kapsamında Yukarı Hereke’de bir dana ve bir koç kurban edilerek etleri yoksul vatandaşlara dağıtılacak.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Tahsin Tarhan İlçemizi Ziyaret Etti

Yaşanacak bir Türkiye, yaşanacak bir Kocaeli için istikrar ve kararlılıkla yola çıkan CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan sokak sokak gezerek yapılacak hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulunmaya devam ediyor. CHP Kocaeli milletvekili adayı Tahsin Tarhan, İlçemiz`de esnaf ve Pazar ziyaretlerinde bulundu.İnsanlar tarafından sevgiyle karşılanan Tarhan, esnafla bol bol sohbet ederek yapacakları projeleri halka anlattı. İktidarın kaynak söylemlerini eleştiren Tarhan, “Emekliye, yoksula, halka verilecek maaşları tartışacaklarına, çılgın kanal projelerinin maliyetlerini tartışsınlar” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Soğuk havayı sıcak yemekle ısıttı

Lütfen köyünüzde ihtiyaç sahibi yaşlı yada yoksul insan varsa 331 36 84 ve 331 38 00 numaralı telefonlardan arayarak bilgi veriniz. Yada ücretsiz olarak ÇAĞRI MERKEZİ 444 11 41 araya bilirsiniz.