Tekneler Haberleri

Tekneler Haberleri

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne Ait Yolcu Teknesi Arızalandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kiraladığı ve İzmit Körfezi'nde yolcu taşıma hizmeti sunan tekne, bu sabah Karamürsel iskelesinden İzmit'e hareket ettikten sonra Karamürsel açıklarında durdu.

Denizlerde av yasağı başladı!

Karamürsel'de balıkçılar, av sezonunun sona ermesiyle birlikte teknelerini liman ve barınaklara çekerek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Karamürsel'de balık sezonu erken kapandı!

Karamürsel'de balıkçılar, bölgelerinde avlanmayı güçleştiren deniz salyası (müsilaj) nedeniyle sezonu erkenden kapatmak zorunda kaldılar

Karamürsel'de muhteşem 29 Ekim kutlamaları

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Karamürsel balıkçı barınağında bulunan tekneler denizde Türk bayrağı açarak toplu geçiş seremonisi yaptı.

Karamürsel'de balık bolluğu

Karamürsel'de balık bolluğu, küçük balıkçı tekneleri denize açılıp adeta şov yaptılar. Karamürsel, Ereğli balık hali bu sabah adeta bayram etti. 

Karamürsel, Ereğli'de hırsızların çalarak kaçtığı tekne bulundu

Karamürsel’in Ereğli Mahallesi’nde hırsız ya da hırsızlar gırgır teknelerinin ağlarına takılı 30 bin TL değerindeki yaklaşık 2  ton kurşunu çalmış, ardından kurşunları

Ereğli balık halinde balık bereketi

Ereğli Balık Hali'ne tekneler palamut ve hamsi ile döndü.

Dualarla Ereğli balık halinde sezonun ilk mezatı başladı

Dualarla Ereğli balık halinde sezonun ilk mezatı başladı 15 nisanda başlayan balık av yasağı sona erdi. Karamürsel Ereğli’de profesyonel Balıkçılar tekneleri ile vira bismillah diyerek açıldı. Her ne kadar ilk gece deniz dalgalı ve beklenen balık az avlanmasına rağmen balıkçılar yeni sezondan umutlu döndüler.

Karamürsel Sepeti-Bambu ve Ahşap Mobilya Lüks Yatlarda Yerini Almaya Başladı

Lüks Yatlarda Yerini Almaya Başladı Karamürsel Sepeti-Bambu ve Ahşap Mobilya artık Lüks Yatlarda yerini almaya başladı. Bu konuda İstanbul Kalamış Setur Marina’da Avrupa’nın her yerinden güvenilir 2. El Tekneler satış standına davet alan Karamürsel Sepetçisi Ali Koygun bu davet beni çok memnun etti dedi.