Olsun Haberleri

Olsun Haberleri

Kayıp İki Lise Öğrencisi her yerde aranıyor!

ÇOK ŞÜKÜR KIZLARIMIZ BULUNMUŞTUR. GAZETEMİZİ ARAYARAK TEŞEKKÜR EDEN AİLELERİ DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DEDİ.

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Bizi takip edin her şeyden ilk sizin haberiniz olsun

Bizi takip edin her şeyden ilk sizin haberiniz olsun

Çalık'tan yeni başkana ziyaret

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet ÇALIK, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri ile birlikte Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde yeni başkan olan Ahmet ÇETİN'e hayırlı olsun dedi. 

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Cumhuriyetin 100. Yılı Karamürsel'de coşku ile kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık Binası önünde tebriklerin kabulü ile başladı. Tebriklerin ardından Karamürsel İlçe Stadyumu alanında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

Kayıp oğlumuz bulunmuştur. Herkese teşekkürler

KAYIP OĞLUMUZ YAYINLANAN HABER VE BİNLERCE DUYARLI İNSAN SAYESİNDE HEMEN BULUNMUŞTUR. ALLAH HERKESTEN RAZI OLSUN. Kayıp oğlumuz her yerde aranıyor. Geçtiğimiz günlerde Kayacık Mahallesi Kolaylı 2 sitesi civarından alınarak Karapınar ile İhsaniye tarafına bırakıldığı iddia edilen oğlumuz aranıyor. Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi "KAÇAMAK BÜFE" önünde bakılan oğlumuz kahve rengi tüylü ve mor ile siyah arası dili ile insan canlısı ve kesinlikle saldırgan değildir. İsmi "KAHVE" dir. Gören yada bilgisi olanların insanlık namına 0539 399 29 38 numaralı telefona mesaj, çağrı veya Whatsapp üzerinden bilgi vermeleri rica olunur.

LGS Türkiye birincisi yine Karamürsel'den

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmamhatip Lisesi müdürü Cemil KILIÇ yaptığı paylaşımda, dün yapılan LGS sınavında( kitapçıkları okumamız sonucunda) Muzaffer Kurttaş adlı öğrencimiz 90 net (500 puan) ful yaptı. 400 puan ve üzeri sonuc elde eden öğrencilerimizi, LGS'ye giren bütün öğrencimizi de tebrik ediyorum. Bu başarıyı lutfeden Yüce Rabb'imize hamd olsun. Tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi, ailelerini tebrik ediyorum.

Karamürsel 41 Şifa Bahçesi hayırlı olsun

41 Şifa Bahçesi hayırlı olsun. Karamürsel Anaokulu öğrencileri, ‘Orman Haftası’ için düzenledikleri etkinlikte hazırladıkları bir dizi gösterilerinin ardından okullarının arka bahçesine fidan dikerek haftayı kutladı.  

Okul müdürlerine çağrıda bulundu!

Değerli okul yöneticileri; Okullarda hangi amaçla olursa olsun bağış istemekten, para toplamaktan artık vazgeçin. Son zamanlarda devlet okullarında bazı idareciler ramazan ayını ve deprem felaketini kullanarak öğrencilerden sınıf öğretmenleri aracılığı ile yardım paraları toplamaktadırlar.

İlçeye gelen depremzedeleri yalnız bırakmadılar

Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba ve Karamürsel Kaymakamlığının bütüm birimleri ilçeye gelen depremzedelere destekte bulunup aileleri bir an olsun yalnız bırakmadı.

Seddar Yavuz yine gönüllere taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz neden halkın kendisini bu kadar çok sevildiğini bir daha herkese gösterdi. Karamürsel Kocaeli'nin en küçük ilçesidir demedi ve karış, karış her yeri gezerek vatandaşın dertleri ile göstermek içinde değil gerçekten ilgilendiğini bir kere daha herkese gösterdi.

Arif Cez son yolculuğuna uğurlandı

İtalya'da helikopter kazasında hayatını kaybeden Arif Cez, son yolculuğuna yüzlerce kişinin göz yaşları ile uğurlandı. Gülşah Cez eşini son yolcuğunda bir an olsun yalnız bırakmadı.

Geçmiş olsun Merih Demiral

İtalyan basını, 2022 Dünya Kupası için milli takımda yer alan yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Merih, milli takım kampında olmasına rağmen Türkiye'nin karşılaştığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında forma giymemişti.

Asırlık zeytinlikler otopark olsun diye mi katledildi?

Karamürsel Kayacık mahallesi Ulu Cami yanında bulunan asırlık zeytin ağaçları yol genişletme çalışması yapılacak denilerek katledilmişti. Bölge halkının asırlık zeytin ağaçlarının katledilmesine karşı tepkileri devam ederken açılan yolun yarısının otopark yapılması bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

ALKIŞLAR METİN ORAL'A, İŞTE ADAM GİBİ BAŞKAN

Başaka belediye başkanları gibi belediyede çalışan şanslı kesime P zam yapıp, diğer çalışanlara dalga geçip, alay eder gibi %5 zam yapan baş kanlara örnek olsun, Altınova Belediyesi’nde en düşük maaş 3 bin 525 lira oldu.

Karamürsel’de mazluma sahip çıkan birileri var!

Karamürsel’de yerel seçimlerde büyük bir oy alarak kıl payı seçimi kaybeden ve seçim sonrası biran olsun ilçe halkını yalnız bırakmayan, şuan Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl başkan yardımcılığı görevini yapan Ahmet Çalık, memleketini ve halkını hiç yalnız bırakmıyor.

Kılıçdaroğlu'ndan Ahmet Çalık'a 'geçmiş olsun' telefonu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Covid-19'a yakalanan Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık’ı telefonla arayarak geçmiş olsun diledi.

Belediye öncü olsun! Çocuklarımız güvende olsun

Karamürsel Belediyesi’nin büyük bir tanıtım ile duyurduğu ve Koronavirüs ile mücadele için bir devrim olarak tanıtımını yattığı dezenfekte sistemini Karamürsel Belediyesi’nde kullanmaya başladı.

Tümör alındı! Sağlığı çok iyi.

Karamürsel’in sevilen isimlerinden CHP Meclis üyesi Emel Varup Kabataş’ın göğsünde tespit edilen tümör alındı.

BÖYLE KARGOCULUK OLMAZ OLSUN

Karamürsel’de faaliyet gösteren “SÜRAT KARGO” öyle bir şey yaptı ki, bu kadarına da pes dedirtti.

Karamürsel İslam-Der iyilikte yarışmaya devam ediyor

Karamürsel İslam-Der ilçe genelinde yardıma ihtiyacı olan, durumu bozuk olan ailelere ve özellikle küçük çocukları biran olsun yalnız bırakmıyor.

Hüseyin Aksoy Karamürsel'in sorunlarını dinledi

Vali Hüseyin Aksoy, Karamürsel’e gerçekleştirdiği ziyaret sırasında muhtarlarla bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti, mahallelerin sorunlarını dinledi.

MHP Belediye başkan adayı Hayrettin Karacaer'e büyük destek

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi belediye başkan adayı Hayrettin Karacaer ilçede bulunan dernek ve stk lara verdiği desteği biran olsun bırakmıyor.

Karamürsel bir abisini daha kaybetti

Karamürsel'de çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Alaattin Özalay hakka yürümüştür. İlçemizin başı sağolsun.

ÇAMÇUKUR'UN EFSANE BAŞKANI CAVİT ARSLANALP ZİYARET EDİLDİ

Çamçukurspor’un efsane Başkanı Cavit Arslanalp’a evinde geçmiş olsun ziyareti yapıldı.

Karamürsel Belediyesi 7 dükkanı 17 ayda bitiremedi

Karamürsel Belediyesi çok uzun bir süredir ilçede gözle görünür bir eser yapmadığı gibi yaptığı 2 projedede acayip çuvalladı.

Yahya Coşkun Millet vekili olmazsa; Belediye başkanı olur mu?

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen simalardan olan Yahya Coşkun için halk Millet Vekili olmasın; Belediye başkanı olsun diyor.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!

99 yıl önce Samsun’a çıkan Ulu Önder Atatürk, Kurtuluş Savaşı’nın meşalesini yaktı. Bugün milyonlar, Ata’nın açtığı yolda aynı coşkuyla yürüyor.