Kayıp İki Lise Öğrencisi her yerde aranıyor!

ÇOK ŞÜKÜR KIZLARIMIZ BULUNMUŞTUR. GAZETEMİZİ ARAYARAK TEŞEKKÜR EDEN AİLELERİ DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DEDİ.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

ÇOK ŞÜKÜR KIZLARIMIZ BULUNMUŞTUR. GAZETEMİZİ ARAYARAK TEŞEKKÜR EDEN AİLELERİ DESTEK VEREN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN DEDİ.

 

Kayıp İki Lise Öğrencisi: Yaren Başaran ve Kumsal Ekimci

13 yaşındaki Yaren Başaran ile 14 yaşındaki Kumsal Ekimci'den 2 gündür haber alınamıyor. Kuruçeşme semtinde yaşayan ve Salı günü saat 16.50'den itibaren kaybolan genç kızların akıbeti, ailelerini ve mahalle sakinlerini büyük bir endişeye sürükledi.

Yaren Başaran, siyah kot pantolon, sırtında pembe sırt çantası, kapşonlu bir üst giyim ve Kocaeli Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi okul formasıyla evinden çıkmıştı. Kumsal Ekimci ise gri eşofman takımı ve bej renkli mont giymişti.

Aileler, yakınlar ve yetkililer, genç kızların bulunması için yoğun bir arama çalışması başlattılar ancak şu ana kadar herhangi bir iz bulunamadı. Endişeli aileler ve yetkililer, Yaren Başaran ve Kumsal Ekimci'nin bulunması için toplumun yardımını bekliyor.

Kaybolan gençlerin bulunması için ulaşılacak numaralar ise 0543 378 4883 ve 0505 571 72 12 olarak verildi. Herhangi bir bilgiye sahip olan veya genç kızları görenlerin, derhal yetkililere ulaşmaları önemle rica ediliyor. Bu zorlu süreçte toplumun dayanışması ve desteği, kaybolan gençlerin ailelerine ve yetkililere büyük bir moral kaynağı olacak.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN