Malzeme Haberleri

Malzeme Haberleri

Hırsızlar Karamürsel'de 3.insaata fena patladı

Karamürsel’e dadanan hırsızlar 3.inşaatı soyup patladılar. İlçe genelinde bulunan 3 ayrı inşaattan, piyasa değeri ortalama 100 bin TL olan malzemelerin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Kızderbentliler, taş ocağı için itiraz dilekçesi verdi

Yalova’da Karadere sulama ve Kınalı içme suyu barajlarına malzeme temin etmek için Kocaeli’nin Karamürsel ilçesi Kızderbent mahallesinde açılmak istenen taş ocağı ve kırma eleme tesisine Kızderbentliler itiraz etti. 

Tahir Büyükakın memleketi için herkesi seferber etti

Karamürsel'de yıllardır reklam malzemesi olarak kullanılan dal-çık ilçemizin evladı olan Tahir Büyükakın'ın büyük çabaları sonrası nihayet bitme aşamasına geldi. İnşallah 2 ay sonra hazır.

DUYURU ÇED SÜRECİNE HALKIN KATILIMI TOPLANTISI

Yalova ili Altınova-Çiftlikköy İlçeleri ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesi sınırları içerisinde Karadere ve Kınalı Barajları, Malzeme Ocakları, Kırma Eleme Tesisi ve Hazır Beton Santrali Projesi’nin yapılması planlanmaktadır

İçişleri Bakanlığından 81 il valiliğine pazar yerleriyle ilgili yeni genelge

İçişleri Bakanlığı, "Pazar Yerleri" konulu genelge ile pazarlarda giyim, oyuncak, çiçek, fide, züccaciye/nalburiye malzemelerinin satışının kısıtlanmasına ilişkin alınan kararı 11 Mayıs'tan itibaren kaldırdı.

Hırsızlar Karamürsel'de kıskıvrak yakalandı

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen kapsamlı çalışmalarda; Şüphelilerin Sakaryadan çaldıkları malzemeleri Kocaeli ili Karamürsel ilçesine götürdükleri tespit edildi.

BU NASIL BİR SORUMSUZLUK

Karamürsel’de D-130 karayolu kenarında açılan çukur ve inşaat malzemelerinin ulu orta bırakılması vatandaşın tepkisine neden oldu.

İHVAN GİYİM HAC VE UMRE MALZEMELERİ DUALAR İLE AÇILDI

İhvan Giyim dualar ile açıldı.Mustafa Özdemir Altıok ve Önder Çıvkın tarafından ortak açılan İhvan giyim Hac ve umre Malzemeleri mağazası kapılarını dualar ile

Fatih Yapı Malzemeleri Kapılarını Açtı

Karamürsel’de Fatih Yapı Malzemeleri(Nalbur) açıldı.

Bayırbucak Türkmenlerine Bir TIR, Yardım Dualarla Uğurlandı

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Karamürsel İlçesinde de Ak Parti teşkilatı tarafından başlatılan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyasında toplanan malzemeler dualarla gönderildi.

İşitme Engelli Teakwondoculara Utaş’tan Malzeme yardımı

Karamürsel 2 Nolu Küçük Otobüsçüler Kooperatif Başkanından işitme engelli taekwondocu öğrencilere malzeme desteği.

Öğretmenler, günlerini oynayarak kutladılar

Öğretmenler, günlerini oynayarak kutladılar Karamürsel Necdet Calp İlkokulu öğretmenleri 24 Kasım Öğretmenler gününü oyun havaları eşliğinde oynayarak kutladılar. Karamürsel Necdet Calp İlkokulu Okul Aile Birliği 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okulun konferans salonunda okul öğretmenlerine unutulmaz kutlamayla öğretmenlerin günlerini kutladı. Necdet Calp İlkokulu konferans salonunda düzenlenen öğretmenler günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yapan okul aile birliği başkanı Nehir Karacan, ‘“Öğretmenler hiçbir zaman emekli olmaz. Öğretmenler ölene kadar öğretendir. İnsanlık tarihinin en önemli mesleği öğretmenliktir. Avukatlar, doktorlar başarılıysalar, iyi işler yapıyorlarsa bunlar öğretmenleri sayesindedir” dedi. Daha sonra Necdet Calp İlkokulu Müdürü Lokman Acar ise yaptığı konuşmada ‘Her meslek kutsal ama öğretmenlik mesleği çok farklı bir meslek. Çünkü elindeki malzeme insan. Yetiştirdiği, hizmet ettiği, çabaladığı, uğraştığı şey insan. Bu nedenle bütün meslektaşlarımın günlerini kutluyorum dedi. Konuşmaların ardından Karamürsel TEMA Vakfı Başkanı Nilgün Önal ve yönetim kurulu üyeleri Karamürsel Necdet Calp İlkokulunda bulunan bütün öğretmenlere birer cam fidanı hediye ederek öğretmenleri ağaç sahibi yaptı. Öğretmenler Okul Aile Birliği ve okul velilerin hazırladıkları ikramların ardından Piyanist Şaban Gümüşalan’ının bir birinden güzel çaldığı parçalarla birlikte gönüllerince eğlenerek günlerini kutladılar

Karamürsel Zabıta Ekipleri Bayram Öncesi Denetime Başladı

Karamürsel Belediyesi zabıta müdürlüğüne bağlı ekipler yaklaşan kurban bayramı sebebiyle ilçede unlu mamul üretimi yapan işletmelere ve şeker, çikolata satışı yapan işyerlerine yönelik denetim gerçekleştirdi. Zabıta ekipleri işletmelerin imalathanelerini büyük bir titizlikle inceledi. İlçede faaliyet gösteren işletmeler, üretimde kullanılan malzemelerin saklanma koşullarına, imalatı yapan personelin temizlik kurallarına uyup uymadığına, ürünlerin son kullanma tarihlerine kadar birçok konuda denetime tabi tutuldu.

Yayalar Yolda, Araçlar Kaldırımlarda!

Yayalar Yolda, Araçlar Kaldırımlarda! Karamürsel’de cadde ve sokaklarının araçlarla dolup taştığı yetmezmiş gibi, araçlar artık kaldırımlara bırakılıyor. Cadde ve sokaklarının araçlarla dolup taştığı yetmezmiş gibi Karamürsel'de araçlar artık kaldırımlara bırakılıyor. Trafiği tıkayan sürücüler yayaların kullandığı alanlara da rastgele araçlarını koyarken ilçe genelinde yürümek git gide zorlaşıyor. Bir üstüne esnafların kaldırımlara çıkarttıkları malzemeler eklenince vay vatandaşın haline. Engelli yürüyüş alanlarının, kaldırımların, yolların rastgele parklarla işgal edildiği Karamürsel'de olaya çözüm getirmesi bekleniyor…

Mece Yapı Sahibi Mehmet Yılmaz Kalbine Yenildi

Karamürsel İznik yolu Raufdenktaş Bulvarında bulunan Mece Yapı Malzemeleri San.Ltd.Şti kurucusu Mehmet Yılmaz (82) Kayacık mah. Raufdenktaş bulvarı No:50 de bulunan hanesinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşamını kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kitle tarafından tanınan ve çok sevilen Mehmet Yılmaz (82) yarın öğlen namazına müteakip Karamürsel Merkez Cami'nde kılınacak öğlen namazının ardından yeni mezarlığa defnedilecek. Buber Group ve Karamürsel.tv Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dileriz..

Karamürsel Belediyesine Ait İş Makinası Alev Alev Yandı

Karamürsel Belediyesine Ait İş Makinası Alev Alev Yandı Kayacık mah . Özdemir sokakta yol çalışması yapan Karamürsel belediyesine ait iş makinası bilinmeyen bir sebepten ötürü bir anda alev aldı.Olay öğlen saatlerinde Karamürsel belediyesine ait işçilerin yolda oluşan derin çukurları doldurmak için dolgu yaptığı sırada meydana geldi görgü tanıklarının iddialarına göre belediye işçilerinin özdemir sokakta yol üzerinde oluşan çukurları doldurmak için dolgu malzemesi döktüklerini bu dökülen dolgu malzemesini ezen asfalt silindirinin bir anda alev aldığını söyleyen mahalle sakinleri bir patlama olacak diye çok korktuklarını belirtti. Yangını fark edip itfaiyeye haber veren belediye çalışanları olay yerine gelen Karamürsel itfaiyesinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.Yaşanan bu yangının neyden kaynaklandığını bulmak için inceleme başlatıldı.

Karamürsel Kent meydanı'nda çıkan yangının ilk görüntüleri

Karamürsel Kent Meydanı inşaatında yangın paniği! Karamürsel kent meydanı inşaatı alanında bulunan depoda yangın çıktı. Depoda bulunan elyaf malzemeler kül oldu. Karamürsel Belediye Binası ve Kent Meydanı İnşaatı alanında bulunan iş yerinin deposunda çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgiye göre yangın, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde yapı süren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Belediyesi Binası ve Kent Meydanı İnşaatına ait malzemelerinin bulunduğu depo yanında kaynak çalışması yapıldığı sırada sıçrayan kıvılcımla, depoda bulunan elyafların bir anda alev almasıyla birlikte yangın çıktı. Yangının başlamasıyla birlikte inşaat çalışanları tarafından haber verilmesiyle birlikte Karamürsel, Gölcük ve İzmit’ten çok sayıda itfaiye sevk edilerek kısa sürede yangın kontrol altına alınarak soğutma işlemlerine başlatıldı. Yangın nedeniyle D-130 Yalova istikametine ve kent merkezine giden yol ulaşıma kapatılırken uzun araç kuyruğu oluştu. Olayda her hangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, maddi hasara neden oldu. Yangının söndürülmesinin ardından iş yeri sahipleri ile çevredeki mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.