Karamürselde Y Haberleri

Karamürselde Y Haberleri

HERYERDE ARANIYORLARDI KARAMÜRSEL’DE YAKALANDILAR

Karamürsel’de polis uygulamasına takılan bir araç içerisinde 3 aranan şahıs yakalandı.

Cezaevi firarisi Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de bugün yapılan başarılı operasyon ile ceza evinden firar eden Sedat K. (36) isimli şahıs yakalandı.

Karamürsel'de 1 Kişi sobadan zehirlenip öldü

Karamürsel'de korkunç ölüm, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen yaşlı kadın evde ölü bulundu.

Öner Bahçekapılı Asaleten Atandı

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine vekaleten getirilen, Öner Bahçekapılı asaletini aldı.

Ferhan Bal, yaşamını kaybetti

Karamürsel'in sevilen simalarından Ferhan Bal, uzun süredir tedavi gördüğü hastalığını yenemedi ve yaşamını kaybetti.

Karamürsel OKUR-DER Suriye Bayırbucak Türkmen bölgesine yardımtırı gönderdi

Karamürsel'de bulunan OKUR-DER Yardım ve dayanışma derneği üyeleri Suriye'de Türkmenler için topladıkları yardımları bugün yükleyerek Suriye'ye gönderdi.

Tepeköy Göletinde Sona Yaklaşıldı

Kocaeli Karamürsel Tepeköy Gölet inşaatının fiziki yapımının yüzde 63’ü tamamlandı. Proje ile yılda 980 bin TL gelir sağlanması bekleniyor. Devlet Su İşleri 1. (Bursa) Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahası içerisinde yer alan ve sulama maksatlı yapılan Kocaeli Karamürsel Tepeköy Göleti inşaatının fiziki yapımı yüzde 63 seviyesine ulaştı.

TÜBİTAK Karamürsel'de seminer verdi

TÜBİTAK Karamürsel'de seminer verdi Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) önümüzdeki günlerde açılışı başlayacak olan destek programlarıyla ilgili öğretmenlere ve kamu personellerine bilgilendirme amacıyla seminer verdi. TÜBİTAK, önümüzdeki günlerde açılışı başlayacak olan destek programlarıyla ilgili öğretmenlere ve kamu personellerine bilgilendirme amacıyla seminer verdi. Karamürsel Kültür Merkezi’nde yapılan seminere, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, okul müdürleri, kamu kurumlarının proje sorumluları ve öğretmenler katıldı. Soru cevap şeklinde devam eden ve yaklaşık iki saat süren toplantının ardından Kaymakam Ahmet Narinoğlu katılımcılara teşekkür etti.

Karamürsel'de kalp krizi geçiren kadın evinde ölü bulundu

Karamürsel'de kalp krizi geçiren kadın evinde ölü bulundu . Olay bugün sabah saatlerinde Kayacık mah.Amiral cad'desinde kendinden haber alınamayan Hanım Kutun (86) komşuların evine girerek bakması ile ortaya çıktı. Komşularının iddialarına göre yatakta cansız olarak yatan komşularının öldüğünü fark eden komşuları hemen 112 sağlık ekiplerine haber verdiklerini olay yerine gelen 112 sağlık ekiplerinin Karamürsel Devlet Hastanesine götürdükleri Hanım Kutun hastanede yapılan otopsinin ardından kalp krizi sonucu öldüğü tespit edildi.

Bakan Işık müjdeyi verdi Karamürsel devlet hastanesini büyüteceğiz

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bugün yeni yapılan Kocaeli Devlet Hastanesinin inşaatında müjdeyi verdi.Karamürsel devlet hastanesinin'de büyütülmesi için gerekli çalışmalar başlatılmıştır. Karamürsel devlet hastanesini büyüteceğiz. Kocaeli'de sağlıkta şu anda çok hızlı bir yatırım sürecini yaşıyoruz. Tamamlandığında sanıyorum, Türkiye'nin en güçlü altyapısına sahip illerinden biri olacağız. Bu arada yoğun bir doktor ataması yapmaya çalışıyoruz. Ciddi miktarda doktorumuz geldi. Daha önce pratisyen hekimlerimiz gelmişti. Her atama döneminde Kocaeli'nin ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu atamaların takibini yapıyoruz.

KARAMÜRSEL TARİH YAZMAK İÇİN YÜRÜYECEK HEDEF 10.000

Çarşamba günü saat 19.30 da Karamürsel merkez ışıklar Karamürsel alp anıtının önünde toplanıyoruz. Vatan sevgisi olan tüm halkımızı bekliyoruz.. Siyaseti bir yere bırakalım ŞANLI BAYRAĞIMIZ ALTINDA birlik olalım.

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayıp yol kenarına attılar

Yaşlı ve Alzheimer hastası adamı bıçaklayıp yol kenarına attılar Karamürsel'de sırtından bıçaklanarak yaralanmış olarak bulunan yaşlı ve alzheimer hastası adam hastaneye kaldırıldı. Olay akşam saat 21.00 sıralarında Karamürsel Kayacık Mahallesi Şark Sitesi mevkiinde meydana geldi. Yol kenarında hareketsiz yatan bir kişinin olduğunu fark eden vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yerde yatan ve isminin Asım Gedikoğlu (83) olduğu öğrenilen kişinin sırt bölgesinden bıçaklanarak yaralandığını tespit etti. Sağlık ekip Gedikoğlu'nu ambulansa alarak ilk müdahalenin ardından Karamürsel Devlet Hastanesi acil servisine götürdü. Asım Gedikoğlu'nun hayati tehlikesinin olmadığı ve de alzheimer hastası olduğu öğrenilirken polis olayı gerçekleştiren kişi yada kişilerin tespiti için çalışma başlattı.

SoN Dakika Karamürsel-İhsaniye barajının ihalesi DSİ tarafından gerçekleştirildi.

İlçemiz için çok önemli projelerinden Karamürsel-İhsaniye barajının ihalesi DSİ tarafından gerçekleştirildi. İhsaniye Barajı ile yıllık 25 milyon m³ içme suyu sağlanacak ve 20 bin dekarlık alan sulanabilecek.

Karamürsel'de 83 Yaşındaki adamı sopayla hastanelik yaptı

Görgü tanıklarının iddialarına göre olay bugün saat 14:00 Sularında Karamürsel merkez ışıklarda ayakkabı boyacılığı yapan Efendi Akbulut (49) kendisini zabıtaya şikayet edeceğini söyleyen İbrahim E (83) Karamürsel zabıtasının önüne geldiğinde arkadan kendisine sopa ile saldıran Akbulut, yaşlı adamı zabıtanın önünde hastanelik etti.Olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak yaşlı adamı Karamürsel Devlet Hastanesine götürdüler.Kafasında ve vücudunda yaralar olan yaşlı adam tedavi altına alınırken olay yerinden kaçan Efendi Akbulut emniyet güçleri tarafından Karamürsel merkez ışıklarda yakalanarak göz altına alındı.Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'e Dört Yeni Halısaha

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın talimatıyla okullara yapılan yatırımlar devam ediyor. Karamürsel Belediye Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı işbirliğiyle Karamürsel’e 4 halı saha daha yapıldı.

Karamürsel'de sokağın ortasında yarı baygın halde bulundu

Karamürsel'de sokağın ortasında yarı baygın halde bulundu Karamürsel'de 23 yaşındaki E. T. sokağın ortasında yarı baygın halde bulundu. Dün gece Karamürsel Kayacık Mahallesi Ekmekciler Pizza önünde yarı baygın yatar vaziyette vatandaşlar tarafından bulunan E. T. (23) polis ve acil servis ekiplerine haber verilmesinin ardından olay yerine gelen acil servis ekipleri yaptıkları muaayenin ardından ilk önce Karamürsel Devlet Hastanesine buradanda Gölcük Necati Çelik Devlet hastanesine kaldırılan E. T.nin tedavi altına alındığı belirtildi.

Karamürsel'de Bir Apartmanda Yangın Çıktı

Karamürsel'de yangın iki haylaz yüzünden bir apartman az daha yanıyordu.Görgü tanıklarının iddialarına göre 4 temmuz mahallesi amiral caddesi üzerinde bulunan Türkmen apartmanından yoğun dumanlar çıktığını gören komşuları olayı hemen itfaiye ekiplerine haber verdiklerini dumanlar ilk çıkmaya başladığında apartmandan iki küçük çocuğun kaçarak uzaklaştığını belirten görgü tanıkları olayı hemen itfaiyeye haber verdiklerini kısa zamanda olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin olaya hemen müdahale ettikleri belirtildi.Apartmanın bodrumunda çıkan yangından dolayı bütün apartmanı duman sardığı ve apartmanda oturan diğer daire sakinlerinin kendilerini balkonlara atarak yardım bekledikleri görülürken itfaiye bağlı ekipler uzayan merdiven ile balkonlardan insanlara yardım ederek yere indirdiler.Apartmana bırakılan ahtapot hortumlar sayesinde içerideki dumanlar alınarak yangına müdahale edildi . Olayda her hangi bir can kaybı yaşanmazken polis geniş çaplı inceleme başlattı.

Karamürselde Yarın Okullar Tatilmi ?

İlimizde eğitim öğretime 3 gündür kar tatili veriliyor. Peki yarın okullar tatil olacak mı? Binlerce öğrenciyi ilgilendiren karar nasıl çıkacak? Kar tatili, haftasonu tatiline bağlanacak mı? Gazetemize konuşan Vali Yardımcısı Abdullah Etil, "İl Milli Eğitim Müdürümüzle birlikte raporlarımızı hazırladık. Sayın Valimizi bekliyoruz. Valimiz programdan döner dönmez kararı verecek" dedi. Sitemizi takip etmeye devam edin...

Noel Baba, kirli bir projenin ürünüdür

Noel Baba, kirli bir projenin ürünüdür. Saadet Partisi Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak, yönetim kuruluyla birlikte yaptığı basın açıklamasında Türkiye’de yapılan yılbaşı kutlamalarına tepki gösterdi, “Noel Baba figürü, sinsi ve kirli bir projenin ürünüdür” dedi.