Karamürsel Çocuk Haberleri

Karamürsel Çocuk Haberleri

Huzur ve güven içinde eğlencenin adresi!

Karamürsel'de ilklerin öncüsü Mohti Otel Spa - Fitness - Havuz - Restoran ve Kafe komplekslerini bir araya getirdiği özellikle aile müşterilerinin rahat ve güvenli bir ortamda hoş zaman geçirmelerini sağlayan işletme bir ilke daha imza attı. Kapalı ve açık olarak kullanılan klor ve ilaç kullanılmadan özel yöntemlerle arındırılan deniz suyunun kullanıldığı yüzme havuzu hizmete açıldı.

Yeni atanan çocuk doktoru göreve başladı

Karamürsel Devket Hastanesi'ne yeni çocuk doktoru atandı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Nazlı Özge Özköteş, Karamürsel Devlet Hastanesinde yeni görevine başladı.

Karamürsel CHP'den hayırlı olsun ziyareti

CHP Karamürsel İlçe Örgütü ve Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Başkanı Nuran Genç, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay ve yönetimini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Karamürsel'de çocuklar artık yaşadı

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana yaptığı bir birinden güzel yenilikler ile bölgede adından sürekli söz ettiren KID'S CORNER 2017-2018 Yılında yine bir ilke imza atıyor.

Koskoca ağacı kesiyorlar kimsenin haberi yok!

Geçtiğimiz günlerde gazetemize ulaşan bu fotoğraf bu kadarınada pes doğrusu dedirtti.

Bu park resmen tehlike saçıyor, aileler çok tedirgin

Karamürsel Kayacık mahallesi Raufdenktaş bulvarı, Ulu cami önün'de bulunan çocuk parkı büyük tehlike saçıyor.

Adnan Canveren gönülleri fethetti

Karamürsel Devlet Hastanesi Uzman Çocuk Doktorlarından Adnan Canveren hocamız 2016 Yılı kasım ayında yaşadığı sağlık sorunu yüzünden küçük bir ameliyat geçirmiş ve

Kocaeli'nde servis araçları ve taksilere zorunlu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi, bazı servis araçları ve taksilerin güvenliği için önemli zorunluluklar getirdi.

Karamürsel'de bir çok çocuk aynı şikayetten Hastanelik oldu

İlçemizde son zamanlarda özellikle Karamürsel Devlet Hastanesine getirilen çocukların şikayetlerinin bir çogunun ortak noktası aynı, özellikle ishal, ateş ve

Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneğinden anlamlı organizasyon

Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Karamürsel Kırahmetoğlu Otelinde (KAO) mantı günü düzenledi.

Çocuk Yuvası Severler Derneği’nin Ağır Misafirleri

Karamürsel Çocuk Yuvası Sevenler Derneği Karamürsel Kaymakamın eşi ve Karamürsel Belediye Başkanının eşi ile birlikte kahvaltıda buluşarak çocuklardan konuşuldu.

Karamürsel'in İlk ve Tek Çocuk Eğlence Merkezi Açıldı

Kid's Corner Çocuk Eğlence Merkezi Gökçe Group tarafından kurulan eğlence merkezi, 2-8 yaş veya 90-140 cm boyundaki tüm sağlıklı, eğlenmeyi ve keşfetmeyi seven çocuklara hitap ediyor. Merkez, ailelerin rahatlıkla ve güvenle çocuklarını bırakabilecekleri büyük bir oyun alanına sahip.Kid's Corner aynı zamanda, sanat köşesi, drama, yoga, fiziksel gelişim çalışmaları ve oyun kavramlarını bir araya getirip, çocukların eğlenerek yeteneklerini geliştirebileceği bir merkez.

Kid's Corner Karamürsel'in İlk ve Tek Çocuk Eğlence Merkezi

Kid's Corner Karamürsel'in İlk ve Tek Çocuk Eğlence Merkezi çok yakında 4 Temmuz Mah. Ferhan Kalyon Sok. Armagaz Karşısın'da hizmete giriyor.Artık çocuklarınızı eğlendirmek için çok uzaklardaki Alış Veriş Merkezlerine gitmenize gerek yok artık Karamürselin'de bir alışveriş merkezi var. Kid's Corner içerisinde oyun salonlarının yanı sıra çocuk sineması ve doğum günü vs. gibi organizasyonları yapılacağı ve sürekli farklı aktivitelerle çocuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz uzman kadrosuyla çok yakında hizmetinizde.