Dükkanlar Haberleri

Dükkanlar Haberleri

Karamürsel Belediyesi iş yerlerini kiraya verecek

Karamürsel Belediyesi bünyesinde bulunan 2 dükkanı kiralama kararı aldı. Ereğli’de yer alan dükkanlar için kiralama ihalesi 28 Haziran Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.

Karamürsel Belediyesi’ne ait restorant ve işyeri kiraya verilecektir

İlçemizde bulunan 2 işyeri 2886 sayılı yasanın 45. maddesine göre açık teklif usulü ile tahmini bedel üzerinden artırım yapılmak üzere ihale edilerek kiraya verilecektir.

Karamürsel Emniyet suç ve suçluya göz açtırmıyor

Karamürsel'de esmer vatandaşlar ortalığı karıştırdı. Karamürsel 4 Temmuz mahallesi Atatürk caddesi üzerinde dükkanlara girip, çıkan ve esnaftan para topladıkları belirtilen bir gurup esmer

Çarşı Karamürsel ve Karamürsel Gıda Kahvaltılık Açılışı

Karamürsel Belediyesi Yeni Hizmet Binası altında yapımı biten dükkanlarda 2 işletmenin açılış töreni bugün yapılan açılış etkinlikleriyle gerçekleşti.

Yasmin iç giyim ve ev giyimi dualar ile açıldı

4 Temmuz Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanı dükkanlarında, faaliyet göstermeye başlayan "YASMİN İÇ GİYİM VE EV GİYİMİ" isimli iş yeri

Yeni Belediye binasında, İlk işyeri açıldı

4 Temmuz Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi Karamürsel Belediyesi Hizmet Binası ve Kent Meydanı dükkanlarında Faaliyet göstermeye başlayan Ersan Gıdanın açılışını Yıldırım gerçekleştirdi.

ENGİN YILMAZ 'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Karamürsel esnaflarından ENGİN YILMAZ Pastahaneleri işletmecisi Engin Yılmaz kendi sosyal paylaşım sitesindeki hesabında paylaştığı fotoğrafla bir kez daha gönüllerde taht kurmayı başardı. Sosyal paylaşım sitesi Hesabından şu notla yaptığı paylaşım taktir topladı. " EYY KARAMÜRSEL HALKI BU AKŞAM 2 SAATLİK DÜKKANIMIZI ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KAPATIYORUZ ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYORUZZ ESNAF KARDEŞLERİMİZ ABİLERİMİZ HALK HERKES TEK YÜREK OLACAĞIZ ŞEHİT BİZİM BAYRAK BİZİM KAN BİZİM AŞK BİZİM GELİYORUZZZ MÜNKÜN OLAN ESNAF ABİLERİMİZ KARDEŞLERİMİZ İDE BEKLİYORUZ DÜKKANLARI KAPATIYORUZ.." Bütün esnaflarımızdan aynı hassasiyeti ve sağduyuyu bekliyoruz. Yer : Karamürsel Alp Kabristanlığı Saat. 19:30 Bayrağını al sende gel.