Adı Haberleri

Adı Haberleri

Dalgıç Kurtaran Süper Kahramandan sonra taklacı güvercin

Karamürsel'de dalgıç kurtaran süper kahramandan sonra bu seferde takla atarak şov yapan fakat bir tek vatandaşın kamerası sayesinde bütün foyası ortaya çıkan İbrahim Efe'nin şovu elinde patladı.

Yola atlayan kadına motosiklet çarptı!

Karamürsel'in Kayacık Mahallesi'nde D130 Karayolu üzerinde meydana gelen kaza, iki kişinin yaralanmasına neden oldu.

Tanış siyaset tarihine adını altın harfler ile yazdırdı

Karamürsel'de Cumhuriyet Halk Partisi'nin önde gelen isimlerinden biri olan Orhan Tanış, parti ayrımı yapmadan herkesin takdirini kazanarak adını tarihe altın harflerle yazdırdı.

Karamürsel'de İSU Faturaları Vatandaşı Çıldırtıyor!

Son zamanlarda Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar, her geçen gün artan su faturaları nedeniyle isyan etmeye başladı

Hastaneye gitmeyi planlayanlar için dikkat!

Sağlık Bakanı Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni bir uygulamanın başlatılacağını duyurdu ve "Randevuma geleceğim" onayı alınacak" dedi. Bakan Koca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Denizlerde av yasağı başladı!

Karamürsel'de balıkçılar, av sezonunun sona ermesiyle birlikte teknelerini liman ve barınaklara çekerek bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

Karamürsel'in lise eğitiminde büyük başarılarıyla adından söz ettiren Karamürsel Birey Koleji'nin başarısının arkasındaki sırları keşfedin! Peki, bu başarının arkasında ne var?

Kocaeli genelinde bu araçların trafiğe çıkması yasaklandı!

Kocaeli Valiliği, bayram tatili dönüşünde trafik kazalarını önlemek amacıyla kamyon, çekici ve tanker cinsi araçların 14 Nisan Pazar günü saat 05.00'den 15 Nisan Pazartesi günü saat 05.00'e kadar ilimizde seyir yapmalarını yasakladı.

Ekrem Can'ı Rahmet ve Minnet ile andılar

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen sadece ilçenin değil, bölgeninde en büyük hayırseverlerinden Ekram Can vefatı sonrası sevenleri tarafından unutulmadı.

Ahmet Çalık, ilk nikahlarını kıydı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, göreve başladıktan sonra ilk nikah törenlerini gerçekleştirdi.

Genç yaşta canına kıymıştı! İşte sebebi!

Yılmaz'ın ani ve acı sonu, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derinden sarsarken, ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Yakınları, Yılmaz'ın son dönemde zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu durumun ruhsal sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Başkan Çitil'den Kadir Gecesi Mesajı

Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Çalık'tan "Kadir Gecesi" Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Ramazan-ı Şerif'in önemli günlerinden biri olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalık, "Bu kutsal gecenin milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Başkan Çalık, çocukları iftarda yalnız bırakmadı

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD), koruma altındaki çocuklara yönelik geleneksel iftar programını üçüncü kez gerçekleştirdi.

Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'yi salladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Ahmet Çalık, kimsenin ekmeği ile oynamadım! Oynamam!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi'nin belediye başkan adayı Ahmet Çalık, yaptığı basın açıklamasında

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Mehmet Akdeniz, Ramazan geleneğini bozmadı

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, geleneksel hale getirdiği ramazan ayı boyunca simit dolması ve gazoz ikramını bu yıl da sürdürüyor.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Kaytazdere'de hırsızlar cirit atıyor!

Kaytazdere Mahallesi'nde yaşanan hırsızlık olaylarının artması belde halkını tedirgin etmeye başladı.

Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Alp Anadolu Lisesi'nden muhteşem Yeşilay Haftası Programı

Karamürsel ilçesinde, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Kaymakam Hikmet Özbağçı İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Alperen Ocakları Karamürsel’de teşkilatlandı

Büyük Birlik Partisi’nin gençlik kolları olan Alperen Ocakları, Karamürsel’de teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı. Ocağın başkanlık görevine ise Mustafa Şahin getirildi.