Doğan Çitil'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

CHP Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil'den 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama Mesajı

CHP Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Çitil'in mesajında, toplumun temelini oluşturan ailenin de temelinin kadınlar olduğu vurgusu yapıldı. Çitil şunları söyledi: "Kadınlar, bizim topraklarımızda hem toplumun hem de ailenin temelidir. Bir anne, bir eş, bir evlat olarak kadınlar, toplumu dönüştüren ve yön veren unsurlardır. Eğer kadın mutluysa, ülke de mutludur. Eğer kadın umut içindeyse, o ülke de umut içindedir."

Kadınların eğitimden sağlığa, siyasal yaşama ve iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk Milleti'nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olduğu ifade edildi.

Çitil, kadına yönelik şiddeti de nefretle kınadığını belirtti ve ekledi: "Ne yazık ki günümüzde yaşanan 'Kadına Yönelik Şiddet ve Kadın Cinayetleri' halen en utanç verici insan hakları ihlallerindendir.

Biz erkekler unutmamalıyız ki, bizi dünyaya getiren de bir kadındır. Bu sorunların yaşanmaması için herkese önemli görevler düşmektedir."

Son olarak, Çitil mesajında şu ifadelere yer verdi: "Bu duygu ve düşüncelerle, fedakarlıklarını hiçbir zaman esirgemeyen doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü yürekten kutluyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN