Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde yakalandı. Olay, 4 Temmuz Mahallesi'nde, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Dostlar Market önünde meydana geldi.

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, 4 Temmuz Mahallesi'nde, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Dostlar Market'in önünde gerçekleştirdikleri şok uygulamada durdurdukları araçta şüphelendikleri kadın yolcu B.B isimli şahsı araçtan indirerek üzerinde arama yaptı. Yapılan aramada kadının üzerinde büyük miktarda metamfetamin (met) uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan B.B isimli kadın, Karamürsel Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra Karamürsel Adliyesi'ne sevk edildiği bildirildi. B.B isimli kadının 68 gram metamfetamin (met) ile çıkaraldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 3

  • Yelda | 09 Mart 2024 21:57

    bu kız kaç kişinin canını yaktı kaç kişinin yuvasını dagıtmaya çalıştı içici mi satıcı mı bu kadar yüklü maddeyle nasıl serbest kaldı?bizim çocuklarımızın sonu ne olacak?

  • Pelin | 09 Mart 2024 12:27

    Nasıl serbest kalabiliyor çocuklarımızı gençlerimizi daha fazla zehirlesin diye mi yazıklar olsun. Hiç şaşırmadım zaten ülke uyuşturucu baronlarının merkezi haline geldi cirit atıyorlar güzelim memlekette. Sonra bize adaletten bahsedin hangi adalet?

  • İsmail | 09 Mart 2024 10:46

    Aferin bırakın, bırakın gitsin insanları şahsi adelet aramak zorunda bırakın!!!!

BUNLARA DA BAKIN