Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'yi salladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli'ye geldi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Youtube Kanalı VİDEO
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi. Seka Kongre Merkezi alanında gerçekleştirilen mitinge Erdoğan, Bursa mitingi nedeniyle 1 saat gecikmeli katıldı. Saat 16.00 sıralarında başlayan mitingde Erdoğan’ın konuşması, 20-25 dakika sürdü.

Kocaeli’de en kısa mitingini gerçekleştiren Erdoğan’ın Kocaeli mitinginde yaptığı konuşmada satır başları şöyle: “Burada 31 Mart gecesi kazanılacak zaferin müjdesini görüyorum. İnanıyorum ki Kocaeli bir kez daha eser ve hizmet diyecek. Kocaeli tercihini hem de çok net bir şekilde Cumhur İttifakı'ndan gerçek belediyecilikten yapacak.

Büyükşehir ve ilçelerde bir yol kazasına mahal vermeyeceğinize inanıyorum.

31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız?

85 BİN KİŞİ

Emniyete dedim ki sorun bakalım şu anda meydanda katılım ne kadar. 85 bin kişi. Biliyorsunuz artık 2 gün kaldı. Hayatta pek çok şeyin telafisi olur ama sandığın telafisi olmaz. Pazar günü hep birlikte sabah erkenden sandıklara koşacağız. Tercihimizi bize hizmet edecek, verdiği sözleri unutmayacak, göreve geldiğinde vaatlerinin arkasında duracak isimlerden yana kullanacağız.

Telefon rehberimize bakıp nazımızın geçtiği, hatırımız olduğu insanları tek tek arayacağız. Mutlaka sandığa gitmeleri konusunda teşvik edeceğiz. AK Parti ve Cumhur İttifakı'na kaybettirerek, CHP'ye kazandırmak için mesai harcayanlara karşı yakınlarımızı uyaracağız.

Oyumuzun heba olmasına izin vermeyiz. Hiçbir ayrım yapmadan milletimizin tamamıyla dertleştik, bizler tüm farklılarımıza rağme gittiğimiz yerlede şunu gördük; 85 milyonluk büyük bir aileyiz. Görüş farklılıklarımıza rağmen hepimiz kardeşiz, biriz ve beraberiz.

Uğruna bedel ödediğimiz kazanımlarımızın elimizden kaymasına izin veremeyiz. Siyasi görüşlerimiz, gönül verdiğimiz partiler, kökenimiz, meşrebimiz, hayat tarzımız farklı olabilir ama Türkiye, bizlerin ortak yurdu, çatısı, yuvasıdır. Sandığın itibarını hep birlikte koruyacağız.

Aziz kardeşlerim Türkiye olarak bugünlere büyük mücadelelerle ulaştık. Kazanımlarımız bize altın tepside sunulmadı. Son 21 yılda milletçe pek çok kez kazandık. Nice zorluklar, nice sabotaja maruz kaldık. Son olarak da 6 Şubat'ta yaşadığımız depremler.

Asrın felaketinin üzerinden 1 yıl geçmeden şehirlerimizi ayağa kaldırmaya başladık. Sandık 85 milyon olarak hepimizin namusuna emanettir. Siyasetçi, kamu görevlisi ve seçmene görevler düşüyor.

Seçim döneminde yükselen tansiyonu farklı yerlere taşımaya çalışanları iyi tanımamız gerekiyor.” Erdoğan’ın konuşmasının ardından belediye başkan adaylarını kürsüye davet ederek, onları Kocaelililere emanet etti.

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Serdar | 29 Mart 2024 12:51

    Karamürsel de yaşayan 30000 emekli var yalnızca ailesi hariç bu resmi rakam bunların 24000 ortalama en düşük maaş alıyor ailesi hariç eğer bu emeklilerin akp bu seçimde hiç bir şekilde oy vermemesi lazım eğer vermeye devam ederse akp de emekliyi açliğa mahkum etmeye devam eder sayın cumhurbaşkanı emekliye temmuz da zam yapacaz dedi zaten yasal olarak hangi hükümet olursa olsun zam yapmak zorunda önemli olan zam oranı enflasyon oranında zam yaptığı zaman kök maaşı 10000 TL altındakiler 2023 temmuz da ki gibi 2024 temmuz da zam gelse bile 10000 TL almaya devam edecek bunun çözümü muhalefetin bas bas bağırdığı gibi seyyahen zamdir ama onuda bu akp hükümeti gitmeden olmaz

  • Ali Y. | 29 Mart 2024 11:54

    10.000 TL Emekli maaşına muhtaç edildik. Ak Partiye oy yok, sandıktan değişim çıkacak.

  • Serdar Yılmaz | 29 Mart 2024 02:56

    Yahu sanırsın akp yeni kuruldu ilk defa yerel seçimlere giriyor! 2002'den beri 22 yıldır akp iktidar. Hem de tek başına iktidar. Şimdi gelmiş gerçek belediyecilikmiş, kentsel dönüşümmüş, depreme hazırlıkmış falan filan fındık fıstık. Bunlar hep masal masal! Belediyecilik, kentsel dönüşüm, depreme hazırlık filan hep rant peşinde koşmaya döner. Sağda solda yapılan binaları görüyorum. Tanıdığı olan kılıfına uyduruyor. Bilmiyorum ama gerçekten bunlara inanıp peşinde koşanlar varsa şu mübarek Ramazan ayında Allah onlara akıl fikir versin. Bildiği halde sırf çıkarı için koşan varsa da yazıklar olsun. Bana göre vatana ihanettir. Ülkeyi mahvettiler. Tarım, hayvancılık, eğitim, sağlık gibi bir çok alan mahvoldu dağıldı gitti. Dışardan tarım ürünleri, hayvan ürünleri vb şeyler alıyoruz. Gerçekten YAZIK..

  • Hasan | 28 Mart 2024 21:18

    Önce emekliye zam versin temmuz da enflasyon oranında zam yapacam diyor enflasyon zaten yüzde 25 bekliyor merkez bankası tahmini kök maaşı 8000 TL kadar olanlar hiç zam alamayacak ben akp li bir emekli olarak oy vermeyecem

BUNLARA DA BAKIN