Başkan Çalık'tan 'Kadir Gecesi' Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Ramazan-ı Şerif'in önemli günlerinden biri olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalık, 'Bu kutsal gecenin milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum' dedi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Ramazan-ı Şerif'in önemli günlerinden biri olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalık, "Bu kutsal gecenin milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Çalık, yayımladığı mesajda, İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik ederek, bu özel gecenin tüm insanlığın huzur ve mutluluğu için hayırlar getirmesini temenni etti.

"Karanlığın yerine aydınlığı, cehaletin yerine bilimi, savaşın yerine barışı, şiddet ve zulmün yerine hukuk ve adaleti, kin ve nefretin yerine sevgi ve hoşgörüyü öneren yüce Kur'an-ı Kerim'in insanlığın hayatlarını, kalplerini, dünlerini, bugünlerini ve yarınlarını aydınlatmak üzere bu kutlu gecede yeryüzünü şereflendirmeye başladığını" belirten Çalık, Kadir Gecesi'nin önemini vurguladı.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, "Ramazan ayının sonuna yaklaşırken, 'bin aydan daha hayırlı' olduğu bildirilen Kadir Gecesini idrak etmenin sevincini yaşamaktayız. Özellikle bu gecede en büyük temennimiz, bizlere gönderilen Kur'an-ı Kerim'in gerçek manada anlaşılmasıdır" ifadelerine yer verdi.

Mesajında, "Sevgili Peygamberimiz, 'Ben güzel ahlakı tamamlamak üzere gönderildim' buyurmuştur. O’nun hayatı bizlere öğretmiştir ki; İslam adalettir, İslam eşit insan hakkıdır, İslam güzel ahlâktır. Ramazan Bayramı’nın da müjdecisi olan Kadir Gecesinde ülkemize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa esenlikler diliyor, vatandaşlarımızın ve tüm İslam dünyasının mübarek Kadir Gecesi’ni en içten dileklerimle kutluyorum" diyen Çalık, mesajını tamamladı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN