İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım'ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş'ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Yerel seçimler sonrası ikinci dönemi için tekrar göreve seçilen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yaptığı açıklamada şunları belirtti: “İki tane başkan danışmanı atayarak göreve başlayacağım. Biri İsmail Yıldırım kardeşimiz. Kendisi uzun süre Karamürsel’e hizmet etti. Bu dönem siyasi danışman olarak hizmet verecek.

Büyükşehir Belediye Başkanvekilimiz Mustafa Soysabaş yıllardır bizle çalışıyor. Kendisini kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak danışman kadrosuna atayacağım. Kendisi bana müşavirlik yapacak. Kentsel dönüşüm çalışma konularımızı takip edecek. İkisi de itibarlı arkadaşlarımız. Büyükşehir Belediyesi’ne katkı sunacaklarına inanıyorum. Bu dönem danışman kadrolarını daha fazla kullanacağım.”

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 2

  • Yakup | 06 Nisan 2024 18:10

    Ismail yıldırımdenilen şahıs karamursele kaybettirdi nasıl bir menfaat ilşkisi varki hemen mama veriliyor

  • Erol AKAR | 06 Nisan 2024 12:21

    Vay be, insanda şans olmalı bir kere.Kediyi ne kadar yüksekten atarsan at dört ayağı üstüne düşermiş.

BUNLARA DA BAKIN