Karamürsel İdman Yurdu U-17 Takımı Finalde

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel İdman Yurdu U-17 Takımı Finalde

U-17 Ligi Play-Off yarı finalinde Karamürsel İdman Yurdu (Karamürsel İY), Derince Stadı’nda Çayırova Belediye Eğitim ile karşı karşıya geldi. Karamürsel İY, rakibini rahat bir oyunla 4-0 mağlup ederek finale yükseldi. Finalde Karamürsel İY'nin rakibi Kullarspor olacak. Büyük heyecana sahne olacak final maçı, 21 Mayıs Salı günü saat 19.00’da Körfez Esentepe Stadı’nda oynanacak.

Karamürsel İY Zorlanmadan Finale Yükseldi

Bu yıl küçük yaş gruplarında Play-Off oynama alışkanlığı bulunan Karamürsel İY, U-17’lerde de büyük bir başarı gösterdi. Siyah-Beyazlı ekip, yarı finalde Çayırova Belediye Eğitim ile eşleşti. Derince Stadı’nda oynanan karşılaşmada, Karamürsel İY üstün bir performans sergiledi.

Maçın Gidişatı

İlk yarıda Karamürsel İY, rakibine karşı baskın bir oyun ortaya koydu. Muhammet Gürbüz, Mert Ali Alpaslan ve Alper Tarcan’ın attığı gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda da üstünlüğünü sürdüren Karamürsel İY, Salih Toncer’in attığı golle skoru 4-0’a getirdi. Bu rahat galibiyetle Karamürsel İY, finale adını yazdırdı.

Final Maçı İçin Hazırlıklar

Karamürsel İY, finalde karşılaşacağı Kullarspor maçına odaklanmış durumda. Teknik ekip ve oyuncular, zorlu final öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Final maçının büyük bir mücadeleye sahne olması bekleniyor ve Karamürsel İY, şampiyonluk için sahaya çıkacak.

Taraftarlara Çağrı

Karamürsel İdman Yurdu yetkilileri, final maçında takımlarını desteklemek için taraftarlarını Körfez Esentepe Stadı’na davet ediyor. Büyük bir heyecanla beklenen bu karşılaşmada, Karamürsel İY'nin taraftar desteğiyle sahada daha da güçlü olması hedefleniyor.

Karamürsel İdman Yurdu, U-17 takımı ile başarılarını sürdürerek, genç yeteneklerin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. Takımın gösterdiği üstün performans, gelecekte de Karamürsel İY’nin adından sıkça söz ettireceğinin bir göstergesi.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN