Karamürsel'de 8 km'lik Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen 'Doğa Yürüyüşü' büyük bir katılımla gerçekleşti.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Mahizer Türk

Karamürsel'de 8 km'lik Doğa Yürüyüşü Gerçekleştirildi

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Karamürsel Belediyesi tarafından düzenlenen “Doğa Yürüyüşü” büyük bir katılımla gerçekleşti. Etkinlik, Yalakdere Bozkurt Mahallesi ile Fulacık Lavanta Bahçesi arasındaki 8 km'lik parkurda yapıldı. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık'ın önderlik ettiği yürüyüşe, vatandaşlar ve sporcular katıldı, doğa ile iç içe yürümenin keyfini çıkardı.

Doğal Güzellikler Keşfedildi

Yürüyüşe katılan doğaseverler, Karamürsel'in eşsiz doğal güzellikleri arasında keyifli bir cumartesi günü geçirdi. Katılımcılar, trekking yaparak hem fiziksel aktivitelerini gerçekleştirdi hem de ilçenin doğal güzelliklerini keşfetme fırsatı buldu. Bu etkinlik, katılımcılara doğanın ve sporun birleştiği bir deneyim sundu.

Teşekkürler ve Davet

Doğaseverler, etkinliği düzenleyen Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’a teşekkürlerini iletti. Başkan Çalık da etkinliğe katılan tüm vatandaşlara teşekkür ederek, Karamürsel'in tarihi ve doğal güzelliklerini keşfetmeye davet etti. Çalık, "Tüm tarih ve doğa tutkunlarını ilçemize bekliyoruz," diyerek Karamürsel'in turistik ve doğal değerlerini vurguladı.

Lavanta Bahçesinde İkram ve Kapanış

Yürüyüşün varış noktası olan Fulacık Lavanta Bahçesi'nde katılımcılar için Karamürsel Gazoz'u ve sandviç ikramı yapıldı. Başkan Ahmet Çalık, vatandaşlar ve öğrencilerle sohbet ederek etkinliğin önemine değindi. İkramlarla son bulan doğa yürüyüşü, katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Karamürsel Belediyesi'nin düzenlediği bu doğa yürüyüşü, ilçenin doğal ve tarihi zenginliklerini tanıtma amacını taşırken, katılımcılara da sağlıklı ve keyifli bir aktivite sunmuş oldu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN