AK Parti, MHP ve BBP ilçe başkanları toplu açıklama yaptı

AK Parti ilçe başkan vekili Mecit Erdoğan, MHP İlçe başkanı Adnan Göktekin ve BBP İlçe başkanı Cem Onat birlikte bir basın açıklaması yaptı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Engin Akgün

AK Parti ilçe başkan vekili Mecit Erdoğan, MHP İlçe başkanı Adnan Göktekin ve BBP İlçe başkanı Cem Onat birlikte bir basın açıklaması yaptı. 

İşte o açıklama....

 

DAHA İLK GÜNDEN HAYAL KIRIKLIĞI YARATTINIZ..!

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık’ın seçim dönemi verdiği "kimsenin ekmeğiyle oynamayacağız" sözü, daha ilk günden hayal kırıklığına neden oldu. Başkan Çalık’ın vaatlerinin sadece oy avcılığı amacı taşıdığı bir kez daha ortaya çıktı. Göreve gelir gelmez yaptığı ilk iş, partizanca bir tutumla ve adeta öç alırcasına iki belediye çalışanını işten çıkarmak oldu.

Ahmet Çalık’ın, Karamürsel’i intikam duygusuyla yöneteceğini göstermesi, toplumda büyük bir tepkiye yol açtı. İşten çıkarılan çalışanların hangi görevleri yerine getirmediği veya hangi sebeple bu kararın alındığı merak konusu. Eğer bu çalışanlar, geçmişte verilen görevleri sizin iş tanımınıza uyduramadılarsa, uygun bir görev vermek varken, sorgusuz sualsiz işten çıkarmak açıkça intikam duygusuyla hareket edildiğini göstermektedir. Bu tutum yanlıştır.

AK Parti döneminde hiç kimse görüşüne göre ayrılmamış ve hiçbir çalışanın ekmeğiyle oynanmamıştır. Ancak, daha ilk günden işten çıkarma eylemine girişerek, toplumu bölme gayreti içinde olduğunuzu gösterdiniz. Karamürsel’in kendine has bir yapısı olduğunu ve burada bu tür uygulamaların kabul görmeyeceğini düşündüğümüz için Ahmet Çalık’ın bu tavrı büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştır. Bu yanlıştan vakit kaybetmeden dönülmesi en büyük dileğimizdir.

Ak Parti Karamürsel İlçe Başkan Vekili Mecit Erdoğan
MHP Karamürsel İlçe Başkanı Adnan Göktekin
BBP Karamürsel İlçe Başkanı Cem Onat

 

CANLI YAYININ TEKRARINI İZLEMEK İÇİN RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIN....

HABERİ PAYLAŞ:

Yorumlar / 4

  • Bilal | 27 Mayıs 2024 13:05

    Ben bunlara gülüyorum. Cok komik. Üc tane palyaco rol yapmaları icin cikmislar sahneye. Onu bile becerememisler. Cünkü herkez gercekleri biliyor.

  • Serdar YILMAZ | 27 Mayıs 2024 04:11

    Akp iktidarında herkes çıkarının peşinde koşar hale geldi. Kimse ne ülkeyi ne devleti ve kurumlarını düşünmüyor. Karamürsel belediyesinde İsmail Yıldırım döneminde neler olduğunu bilen biliyor. Gereksiz kadrolar açıp gereksiz maaşlar verildi. Çıkartılanlar bunlardan sadece bazıları. Bilen biliyor...

  • Ahmet | 26 Mayıs 2024 14:48

    Bu açıklamalarınız ile gerçekten komik görünüyorsunuz. Ak parti ile gönül verilmiş her sahada var olmuş ve akabinde siyasi demokratik bir şekilde kaybediliş sonucunda çıkartılma değil kendi istifa etmeliydi. Kendine yakışan bu olmalıydı kazanilsaydi herkes kendi ekibini fazlasıyla toplayacaktı bunu en iyi biz biliyoruz sizlerin kapalı kapılar arkasında kimin ekmeğiyle oynadığınız yada kimin üstüne gittiğinizi biz biliriz. Siyasi güveni bir kez daha bu açıklama ile kaybettiniz bana göre. Sizin yaptıklarınızı biliyoruz..

  • Hasan K. | 26 Mayıs 2024 13:42

    OLMAZ KARDEŞİM OLMAZ.... MİLYONLARCA GENÇ İŞSİZ SOKAKTA GEZERKEN, HALK FAKİRLİK İLE BOĞUŞURKEN, KARAMÜRSEL GİBİ KÜÇÜK BİR İLÇEDE BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISININ ÖZEL KALEMİ DİYE BİR İŞ TANIMI OLAMAZ. BU BELEDİYEYE GEREKSİZ BİR YÜKTÜR. CHP İLÇE BAŞKANI YAPTIĞI AÇIKLAMADA KENDİSİNE BELEDİYE İÇİNDE BAŞKA BİR İŞ YAPABİLİR MİSİN ? DİYE SORULDUĞU AÇIKLANMIŞTIR VE CEVAP VEREMEMİŞ OLACAK Kİ İŞ AKDİNE SON VERİLMİŞTİR. AHMET ÇALIK BAŞKANIN ALMIŞ OLDUĞU BU KARARI DESTEKLİYORUZ VE ARKASINDAYIZ. CUMHURBAŞKANIN KAMUDA TASARRUF ANLAYIŞINA DA DESTEK VERDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

BUNLARA DA BAKIN