Zanlı Haberleri

Zanlı Haberleri

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Cinayet hükümlüsü Karamürsel'de yakalandı

Karamürsel'de cinayet hükümlüsü yakalandıKocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 2019 yılında yaşanan cinayet olayına ilişkin hakkında kesinleşmiş 11 yıl 3 ay 22 gün hapis cezası bulunan firari hükümlü Oktay Basar, evinde yakalandı ve cezaevine gönderildi.

Karamürselli Sibel'in ölümünde detaylar ortaya çıktı

Sibel'in ölüm olayında zanlı suçlamaları kabul etmedi: "O sırada silah patladı, ben korkudan bayıldığını düşündüm” İzmit'te 4 Aralık günü Sibel Kayman’ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi üzerine şüpheli olarak gözaltına alınan

Murat Karaca'yı öldüren şahıs yakalandı

Karamürsel'de işlenen cinayetin zanlısı Mustafa Gülbaş kısa bir sürede yakalandı.

İşte taciz zanlısının ifadesi!

Karamürsel ilçesinde bir fotoğrafçıya cinsel tacizde bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan şüphelinin ifadesi ortaya çıktı.

Altınova'da uyuşturucu tacirlerine büyük darbe

Altınova'da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında gözaltına alınan 2 kişiden biri tutuklanırken, diğer zanlının ise emniyetteki işlemleri sürüyor.    

Ormanlık alana Hint keneviri eken 3 zanlıdan biri tutuklandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde ormanlık alana 743 kök Hint keneviri ektiği gerekçesiyle gözaltına alınan 3 şüpheliden biri tutuklandı.

Karamürsel emniyet hırsızı 9 günde yakaladı

Karamürsel'de meydana gelen olayda bir evden hırsızlık olayı ile ilgili olarak yapılan araştırmalar sonucu, olayın zanlısı olduğu tespit edilen Y.M(19), olaydan 9 gün sonra yakalandı.

Jeneratör hırsızları, fena faka bastı!

Karamürsel İlçesinde, biri jandarma, diğeri polis bölgesinde meydana gelen iki farklı Jeneratör hırsızlığı olayı ile ilgili,   olayın zanlıları oldukları tespit edilen 2 kişi aynı araç içerisinde yakalandı.

Karamürsel’deki çakma savcı tutuklandı!

Karamürsel’de telefonda kendisini savcı ve polis olarak tanıttığı kişiyi  425 bin lira dolandırdığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

Karamürsel'de Engelli şahsı öldüren zanlı, aldığı cezayı duyunca bayıldı!

Karamürsel ilçesinde engelli vatandaşı evinin önünde 30 kez bıçaklayıp 160 TL parası ve 6 paket sigarasını çalan cinayet zanlısı ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Korkunç katliam sonrası tutuklu sayısı 2 oldu

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde engelli vatandaşı evinin önünde 30 kez bıçaklayıp 160 TL parası ve 6 paket sigarasını çalan cinayet zanlısı, vatandaşı kendisine küfür ettiği için öldürdü

Allah belanı versin! Pis sapık sonunda yakalandı

Üvey babasının yaptığı cinsel istismarı rehber öğretmen ortaya çıkardı. Soruşturmada zanlı A.A.S.'nin üvey kızının yanı sıra iki yeğenine de cinsel istismarda bulunduğu öne sürüldü.

O katil zanlısı Karamürsel’de yakalandı!

Adapazarı Akyazı Taşburun Mahallesi’nde 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı market saldırısında cinayet zanlılarından biri olan İlyas F. Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde yakalandı

SUÇ MAKİNASI KARAMÜRSEL'DE YAKALANDI

Karamürsel'de bir süredir meydana gelen hırsızlıkları mercek altına alan Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerin yaptığı operasyonla suç makinası M.M (20) yakalandı.

İş arkadaşını öldüren zanlı tutuklandı!

Karamürsel ilçesinde dün sabah saatlerinde çıkan kavgada bir kişinin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Kocaeli'de cinsel istismar davasında karar!

14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 24 yaşındaki şahıs tutuklandı.

Gülizar'in katili zanlısı: Mağdurum Dedi

22 yaşındaki Gülizar Turan'a tecavüz edip boğazını keserek öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan 44 yaşındaki Cengiz Dok, mağdur olduğunu iddia etti.

Karamürsel'de Büyük temizlik

Dört ilçede eş zamanlı olarak gerçekleştirilen eş zamanlı baskında çok sayıda suçtan haklarında yakalama kararı olan zanlılar gözaltına alındı.

Karamürsel’de Sapık Alarmı !

Karamürsel’de 12 yaşındaki bir kız çocuğuna taciz ettiği iddia edilen zanlı, halkı alarma geçirdi. Sapık ilçe’de korku yaratırken, aileleri de endişelendiriyor.

Azılı "HIRSIZLAR" Karamürsel'de Yakalandı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bankadan para çeken vatandaşın otomobilini uzaktan kumandalı kilitleri, jammer kullanarak devre dışı bırakan 2 zanlı Gebze İlçe

Karamürsel'de Cinayet

Karamürsel'de dün gerçekleşen cinayette bugün duruşmaya çıkarılan Emrullah Bingöl şuan duruşma salonunda.

İlçemizde Yaşanan Tükürük Cinayetinin Davası Ertelendi

ilçemizde geçtiğimiz yıl bir kişinin göğsünden tüfekle vurularak öldürülmesi ile ilgili görülen dava il dışındaki tanıkların gelerek dinlenmesi amacıyla ileri bir tarihe alındı. ilçemizde 2014 yılında gerçekleşen olayda, Erkan Öpöz (19) isimli genç, Atatürk Ortaokulu önünde göğsünden tüfekle vurularak öldürülmüştü. Konuyla ilgili yürütülen soruşturma neticesinde katil zanlısı olan ikizlerden E.N. (17) Yalova’da, M.N. ise İstanbul’da gözaltına alınmış ve çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmışlardı

Polisin vurulma anı güvenlik kamerasında

İzmit Orduevi mevkiinde bulunan Öğretmenevi’nde meydana gelen olayda resepsiyon önünde karşısına çıkan polisleri görünce panikleyen Emre Karabacak isimli şahıs gözaltına alınacağını anlayınca yanında bulunan tabancayla Edem Ceylan isimli polis memuruna ateş etmişti. Polis memuru kasık bölgesine isabet eden kurşunla ağır yaralanırken kaçmaya çalışan zanlı diğer polis tarafından bacağından yaralandı.