Tramvay Haberleri

Tramvay Haberleri

Kocaeli geneli Bayramda Ulaşım 3 Gün Boyunca Ücretsiz

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara otobüs, raylı sistemler ve deniz ulaşımında ücretsiz hizmet sunacak. Bu kapsamda, 10 Nisan Çarşamba günü ile bayramın son günü olan 12 Nisan Cuma günü saat 24.00'e kadar 3 gün boyunca ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak.

Kendisini uyaran güvenlik görevlisi kadına darp etti!

İzmit’te, tramvaya maskesiz binen E.F. kendisini uyaran güvenlik görevlisi kadını, saçından tutup boğazına sarılarak darp etti.

Karamürsel halkına müjde! Hızlı tranvay geliyor

Karamürsel’den İzmit’e kadar büyük bir raylı sistem projesi olduğunu açıklayan Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü bu sistemin ‘Tramvaydan hızlı metrodan biraz daha yavaş olacağını

Kılıçdaroğlu-Akşener mitingi için tramvay bedava!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan ve dün Erdoğan mitinginde uygulanan karara göre tramvay, yarın gerçekleştirilecek Kemal Kılıçdaroğlu ve Meral Akşener’in ortak mitingi için de ücretsiz yolcu taşıyacak.

Kurban Bayramında ulaşım yine ücretsiz!

Belediye ve Ulaşımpark Otobüsleri ile tramvayın ücretsiz olması ve deniz ulaşım hatlarının %50 indirimli olması, otoparkların ise bayramın birinci günü ücretsiz olmasına ile ilgili gündem maddesinin kabul edilmesine