Tedbirler Haberleri

Tedbirler Haberleri

Hastaneye gitmeyi planlayanlar için dikkat!

Sağlık Bakanı Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni bir uygulamanın başlatılacağını duyurdu ve "Randevuma geleceğim" onayı alınacak" dedi. Bakan Koca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Tatilin gözdesi Karamürsel oldu!

Karamürsel, doğal güzellikleriyle ünlü olmasının yanı sıra, artık güvenli ve düzenli bir atmosfere de sahip. Bu sayede, ziyaretçilerin ilçede geçirdikleri zaman daha keyifli ve huzurlu hale geldi.

Kocaeli genelinde alınan bayram tedbirleri açıklandı

Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların bayramı huzur ve güven içinde geçirmeleri, kamu hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve

Kayacık muhtarı Serkan Türkmen duyarsız kalmadı

Karamürsel’in gönüllü kurtarıcıları Temelleri 1999 Gölcük Depremi'nde atılan 'Mahalle Afet Gönüllüleri' projesi, Karamürsel'de tekrar hayat buldu.  

Son Dakika haber! Yeni tedbirler açıklandı!

Sokağa çıkma kısıtlamalarıyla ilgili yeni düzenleme açıklandı Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kademeli normalleşme planıyla ilgili sokağa çıkma kısıtlamalarına getirilen yeni düzenlemeyi tek tek açıkladı.  

Son Dakika İçişleri Bakanlığı'ndan kademeli normalleşme tedbirleri

Genelgeye göre, 17 Mayıs Pazartesi saat 05.00'ten 1 Haziran Salı günü saat 05.00'e kadar kademeli normalleşme dönemi tedbirleri uygulanacak.

13 Mayıs camiler açık mı? Diyanet'ten Namaz açıklaması!

Diyanet İşleri Başkanlığı 2021 Ramazan Bayramı namaz saatlerini açıkladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve hijyen koşulları sağlanarak

Son dakika: İçişleri Bakanlığı'ndan Ramazan Bayramı açıklaması

Son dakik haberi: İçişleri Bakanlığı, Ramazan Bayramı'nda uygulanacak tedbirlere ilişkin açıklama yaptı.

Ramazan Bayramı ile ilgili son dakika haberi! 5 gün yasak…

Gelen son dakika haberine göre pazartesi günü yapılacak olan Kabine Toplantısı'nda Ramazan Bayramı ve alınacak yeni tedbirlerle ilgili yeni kararların çıkması bekleniyor.

Kocaeli Valiliği açıkladı! Ramazan KARARLARI

Kocaeli Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nın “Ramazan Ayı Tedbirleri” genelgesi ile alınan karar ve tedbirleri duyurdu.  

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kafe ve restoranlar çok riskli iller dışında açılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüs tedbirleri nedeniyle kapatılan kafe ve restoranların çok riskli iller dışında sabah 07.00 - 19.00 saatleri arasında yüzde 50 kapasite ile açılacağını belirtti. 

Son dakika yılbaşı açıklaması!

Son dakika: İçişleri Bakanlığı 'yılbaşı kısıtlamaları'na ilişkin merak edilen soruları yanıtladı! Son dakika haberi...

Karamürsel geneli korona vaka artışı değişmeye başladı

Koronavirüs vaka sayılarında artış olunca Türkiye genelinde tedbirler de uygulanmaya başlanmıştı. Sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte denetimler artırıldı. Karamürsel’de vaka sayısında yüzde 25 yakın azalma oldu.

Tedbirlere uymayanları Emniyet affetmedi!

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yasaklara uymayan ve virüsün yayılmasına neden olan kişileri affetmedi.

Karamürsel Belediyesi havuzu kapattı

Tüm Dünya’yı etkisi altına alan Korona salgınının yükseliş döneminde tedbirlerimizi arttırarak yeni önlemler almaya devam ediyoruz.

Karamürsel geneli sigara içmenin yasaklandığı caddeler

Karamürsel'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bazı alanlarda sigara içilmesine yasak getirildi. 

Erdoğan: Tüm iş yerleri 22.00'da kapanacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, korona önlemleri kapsamında yeni kararları açıklayarak, tüm iş yerlerinin 22.00'da kapanacağını duyurdu. 

Kocaeli genelinde yeni tedbirler okuyun ve hemen paylaşın

Kocaeli’de 12 yeni korona tedbiri! Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu korona virüse karşı alınacak 12 tedbiri daha duyurdu.  

Karamürsel’de skandal görüntüler!

Karamürsel D-130 Karayolunda yapımı devam eden dalçık inşaatında yeterli tedbirlerin alınmaması ve umursamazlık yüzünden birçok vatandaş ölüm tehlikesi geçirdi.

Gözler bu toplantıda! Bilim Kurulu toplantısından yeni tedbirler çıkacak mı?

Dünyayı adeta esir alan koronavirüs Türkiye’de de yeniden artışa geçti. Kornavirüs vakalarının önüne geçmek için hükümet bazı yeni tedbirler aldı.

Karamürsel'de korona hızla yayılmaya devam ediyor!

Karamürsel genelinde yeterli tedbirlerin alınmaması nedeni ile korona vak'alarında hızlı bir artış görülmeye devam ediyor.

DİKKAT BU YOLLAR KAPANDI

Karamürsel’de yapımı devam eden Dalçık Projesi kapsamında yapılan yol çalışmalarında, bir dizi yeni tedbirler alındı.

İşte Kocaeli’de yeni koronavirüs tedbirleri!

Kocaeli İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından alınan yeni kararlar açıklandı.  

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı!

Öğrencilere dağıtılacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında sınavlarda uygulanacak olan koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Terhisleri durdurulan askerler ailelerine kavuşuyor

Askerlik mükellefiyeti için kışlada bulunan askerlerin yeni tip koronavirüs tedbirleri nedeniyle ertelenen terhis işlemleri yapılmaya başlandı.

Restoran ve kafeler 1 Haziran'da açılacak

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında restoran, kafe, plajlar, milli parklar ve bahçelerin 1 Haziran itibariyle yeniden açılacağını söyledi.

Bir alkışta Karamürsel dezenfekte ekiplerine

Karamürsel’de korona virüsten korunmak amacı ile alınan tedbirler kapsamında Karamürsel Belediyesi ekipleri

Mahkumların izinleri 2 ay daha uzatıldı!

Sekizinci kez toplanan Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan korona virüsle mücadele tedbirleri

Dikkat İçişleri Bakanlığı'ndan 'trafik tedbirleri' genelgesi

Genelgeye göre, 1 Haziran-1 Ekim arasında toplu taşıma araçları ve otobüslerde yüzde 50 doluluk ve maske kullanımı kriterleri denetlenecek.

Sokağa çıkanlar Karamürsel sahillerine akın ettiler

Sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlara 4 saat süreyle sokağa çıkma izni verilmesinin ardından Karamürsel’de yaşlılar güneşli havayı fırsat bilerek Korona virüs tedbirleri kapsamında sahilde kapatılan yürüyüş yoluna akın etti.