Suçlu Haberleri

Suçlu Haberleri

Torbacı evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalandı

Torbacı evinde uyuşturucu ve hassas terazi ile yakalandı. Vatandaşların çevrelerinde gördükleri yada şüphelendikleri olaylarda basın ve kolluk kuvvetlerine haber vererek suç ve suçlunun engellenmesine yardımcı olunabilir. Unutmamak gerekir ki çevrenizde yayılan uyuşturucu belası gün gelecek sizlerin de başına bela olacaktır.

Karamürsel Jandarma göz açtırmıyor

Karamürsel Jandarma suç ve suçluya göz açtırmamaya devam ediyor. Özellikle son zamanlar art arda yaptığı operasyonlarla büyük başarılara imza atmaya devam ediyor.

Suçlular Karamürsel'de yakalandı

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda, "suç eşyasının satın alınması veya kabul edilmesi" suçundan aranan İ.Ç. ile "hırsızlık" suçundan aranan F.B.'nin Karamürsel'de yakalandığı belirtildi.

Karamürsel Yunus ekipleri geri döndü! Şimdi suçlular düşünsün!

Karamürsel’de polis ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu 3 şahsın üzerinden uyuşturucu çıktı. 

Karamürsel yine sahipsiz kaldı

Karamürsel’de son zamanlarda uyuşturucu başta olmak üzere bir çok suç ve suçlunun artmasının en büyük nedenini çok sık değişen emniyet müdürleri olarak gören vatandaşlar Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi.

Karamürsel'de sıcak saatler, polis her yerde arıyor

Karamürsel'de polisin dur ihtarına uymayan 34 SM 0487 Plakalı araç sürücüsü ve içerisinde bulunan 3 şahıs Karamürsel'i bir birine katıp polisin elinden kaçtı.

Kahreden olayda önemli gelişme

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde, bacakları ve kuyruğu kesilen yavru köpeğin ölümüyle ilgili Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla soruşturma başlatıldı.

Karamürsel Emniyet suç ve suçluya göz açtırmıyor

Karamürsel'de esmer vatandaşlar ortalığı karıştırdı. Karamürsel 4 Temmuz mahallesi Atatürk caddesi üzerinde dükkanlara girip, çıkan ve esnaftan para topladıkları belirtilen bir gurup esmer

Hakan Fidan Son Durum, MGK Toplantısı Kimdir ?

Hakan Fidan, darbe girişimi istihbaratının ulaşmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan'ı anında bilgilendirmemesiyle ilgili sorulara MGK'de cevap verdi.

Darbe Girişimindeki Suçlular Kim ? Bilgileri ? Açıklamalar

15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişimini planlayan kişiler hakkında bilgiler.

Altınova ilçe jandarma komutanlığı suç ve suçlulara geçit vermiyor.

Altınova ilçe jandarma komutanlığı suç ve suçlulara geçit vermiyor. Aldıkları bir ihbarı değerlendiren jandarma ekipleri,