Sevilen Isim Haberleri

Sevilen Isim Haberleri

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Karamürsel Beyaz Saray Düğün Salonu'nda unutulmaz anlar

Karamürsel Beyaz Saray Düğün Salonu'nda, Karamürsel'in sevilen isimlerinden Abdurrahman Menekşe, duygu dolu bir performans sergileyerek sahneye çıktı.

Alihan Baki genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerinden Alihan Baki elim bir trafik kazası nedeni ile yaşamını kaybetti.

Karamürsel'de genç kadın kansere yenildi

Karamürsel Ereğli'de ikamet eden çevresinin sevilen isimlerinden olan Meryem Kater, pankreas rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybetti.

Çalıştığı iş yerinde kalp krizi geçirdi

Gölcük'ün sevilen isimlerinden Serdar Köse, genç yaşında kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

Tümör alındı! Sağlığı çok iyi.

Karamürsel’in sevilen isimlerinden CHP Meclis üyesi Emel Varup Kabataş’ın göğsünde tespit edilen tümör alındı.

Cenk Erman için Şimdi Dua zamanı

Karamürsel’de geniş bir kesin tarafından tanın ve sevilen Cenk Erman için yakınları ve sevdikleri dua bekliyor.

Saadet Partisi belediye başkanlığı için ilk aday Ferhat Doğansoy

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen isimlerden olan Ferhat Doğansoy yaklaşan belediye başkanlığı seçimlerinde Saadet Partisi'nde ilk

Sevilen isim Murat Beştaş kalbine yenildi

Kocaeli'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Murat Beştaş genç yaşta geçirdiği ani bir kalp krizi nedeni ile yaşamını kaybetti.

YİNE YALAN HABER

Karamürsel'de kulaktan duyma haberler yaparak gündem oluşturmaya çalışan "haberkaramürsel.net" isimli İnternet sitesinin yaptığı yalan haberle ilçemizin tanınan ve sevilen isimlerinden

Karamürselli Meslektaşımız evlilik yolunda ilk adımı attı hadi hayırlısı

Basın camiasının sevilen isimlerinden ilçemizde esnaf olan Rasim Şeref Çelik ile ev hanımı Zahide Çelik'in oğulları Mustafa Çelik, yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Merve Oral ile nişan yüzüklerini taktı. Önceki akşam kız evinde gerçekleşen törende; esnaf Rasim Şeref Çelik ve ev hanımı Zahide Çelik'in dört çocuğundan biri olan Mustafa Çelik ile Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Büyükşehir 'e bağlı olarak çalışan Ümit Oral ve ev hanımı Güzin Oral'ın güzel kızları Merve Oral'ın nişan yüzüklerini MHP'nin eski milletvekili Lütfü Türkkan taktı.