Mg Haberleri

Mg Haberleri

Karamürsel halkına içme suyu için çalışmalar tamgaz

Devlet Su işleri Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığından verilen bilgiye göre Karamürsel'de bulunan barajlardan su temini sağlanması için tünel yapılacak olan tünel çalışmalarında hiç bir sorun yaşanmadan çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Karamürsel çok büyük bir ADAM kaybetti!

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik artık yeter dedi ve istifa etti! Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi olarak 2016 yılında ilçeye atanan ve atandığı günden bu yana Karamürsel sağlık camiasında bir çığır açan Dr. Erkan

Ekmek zammı onaylandı!

1 Temmuz’da Kocaeli’de ekmek 4 liraya satılacak. Geçtiğimiz sene 2 liradan satılan ekmeğe henüz yıl bitmeden yüzde 100 zam gelmiş oldu Ülke genelinde Un, elektrik, doğalgaz

Şampiyonlar yine Karamürsel'den çıktı

Masa tenisine, Akçakoca İHO damgası Derince’de düzenlenen okullar arasında Kocaeli Küçük Kızlar Masa Tenisi Şampiyonasına Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu damga vurdu.  

Fırıncı esnaflarının talebi ile ekmek zammı için hazırlıklara başladı

Önümüzdeki hafta hazırlıkları tamamlaması beklenen oda yüzde 15 ile 20 arasında zam talep edecek. Zam ile birlikte 1 lira 75 kuruş olan ekmeğin 2 lira olması bekleniyor.

Art arda dolu ve sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yarın sabah saatlerinde Kocaeli ve Yalova genelinde kuvvetli yağış ve dolu beklendiği uyarısı yapıldı.

'Deprem' eylül ayında gündeme damgasını vurdu

 Araştırma şirketi Areda Survey, 2 bin kişi ile Türkiye genelinde eylül ayında gündeme oturan konular üzerine araştırma yaptı.

Marmara için kritik Fırtına uyarısı !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Marmara için fırtına uyarısında bulundu.

KARAMÜRSEL'DE ''YAYA ÖNCELİKLİ TRAFİK'' ETKİNLİĞİ

Karamürsel'de düzenlenen muhteşem etkinlikte küçük çocuklar damgasını vurdu.

Karamürsel Stadına Büyükşehir damgası

Sporcuların daha sağlıklı ve modern ortamlarda müsabakalarını yapabilmeleri için Büyükşehir Belediyesi kolları sıvadı.

Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan duyuru; Marmara'nın doğusunda yarın yağmur şeklinde başlayacak yağış, sabah saatlerinden itibaren yükseklerden başlayarak kar yağışına dönüşecek.

Dikkat! beklenen kar Çarşamba günü geliyor

Bir süredir mevsim normallerinin biraz üzerinde seyreden hava sıcaklığı salı gününden itibaren yerini dondurucu soğuğa bırakacak.

Karamürsel İmam Hatip Orta okulu muhteşem etkinlik

Kızılay haftası münasebeti ile Karamürsel'de yapılan etkinliklere Karamürsel İmam Hatip Orta okulu damgasını vurdu.

AK Partili gençler kongreye damga vurmayı başardı

AK Parti'nin 6. Olağan Büyük Kongresi’nde, Kocaeli Gençlik Kolları açtığı pankartla kongreye yine damgasını vurmayı başardı.

KARAMÜRSEL'DE DEPREM ŞEHİTLERİ ANILDI

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve bütün Körfezi etkileyen depremin 19. yıldönümünde Kocaeli genelinde olduğu gibi Karamürsel’de de anma programı düzenlendi.

Yeni salgın tehlikesi: Kısır bırakma riski var! Uzmanlar uyardı

Uzmanlar bugüne kadar çok bilinmeyen ve cinsel yolla bulaşan bir hastalığın, yeterli önlem alınmaması durumunda antibiyotiklere dirençli hale gelip hızla yayılabileceği uyarısında bulundu. Fark edilmesi zor olan MG, doğru tedavi edilmezse antibiyotiklere karşı direnç geliştirebiliyor

KARSAD 10. Yıl Kutlamaları Hafta Sonuna Damgasını Vurdu

Karamürsel Su Altı Sporları Derneği ( KARSAD ) 10. Yıl kutlamaları geçtiğimiz hafta sonuna damgasını vurdu.

İsmail Yıldırım hem coştu, hem coşturdu

Karamürsel İleri Musiki Derneği Pazartesi gecesi verdiği Türk Halk Müziği konserine damgasını vuran Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım oldu.

Bolu ve çevresi beşik gibi sallanıyor!

Bolu'da 4.9 şiddetinde deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin yerin 1 kilometre altında meydana geldiğini açıkladı. AFAD ise depremin şiddetini 4.7 olarak açıkladı.

Karamürsel'de Down Sendromlular Farkındalılık Sergisi Açıldı

21 Mart Dünya Down Sendromu farkındalık günü temalı sergi açılışı, Başak Onay ve Özel İmge Özel ve Özel Rehabilitasyon Merkezi tarafından ortaklaşa düzenlendi.

Bugün benim doğum günüm :)

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Karamürsel Sepeti ördü

Erzurum Tanıtım Günleri kapsamında İnterteks Fuar Alanı’nı gezen Başbakan Yardımcısı Fikri Işık Tarihi Karamürsel Sepeti ördü

Sayın Valim Karamürsel'de uyuşturucu aldı başını gidiyor

Karamürsel'de sabah saatlerin'den bu yana sokaklarda uyuşturucu komasına giren küçük yaşta çocuklar halkı tedirgin ediyor.

OHAL uzatıldı mı son dakika OHAL kararı - OHAL nedir?

MGK toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 19.30'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde gerçekleştirilecek. Bugün önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın

Karamürsel Sepeti Şahlanıyor

Karamürsel'in simgesi olan Karamürsel sepetini üreten Ali Koygun, geçtiğimiz günler ’de Kocaeli Büyük Şehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tarafından plaket ile ödüllendirildi.

Konut alacaklara güzel haber! İndirim kararı az önce geldi!

Tapu harçlarında 30 Eylül'e kadar indirim yapıldı. Buna göre tapu harçları binde 20'den binde 15'e çekildi. Ayrıca damga vergisi oranı da sıfırlandı.

Karamürsel Devlet Hastanesin'de EMG çekimleri başlıyor

Karamürsel Devlet Hastanesi Nöroloji Uzmanı Dr. Beste Yoldaş Sezgin yaptığı açıklamada; hastanemizde EMG cihazı kurulmuş olup, çekimler başladıktan sonra

Ak Gençlerden 28 Şubat konferansı

Karamürsel AK Parti gençlik kollarının organize ettiği ve konuşmacı olarak davet edilen, ÖNDER onursan başkanı İbrahim Solmazın "BİR NESLİN MÜCADELESİ 28 ŞUBAT"

Karamürsel'de yarın okullar tatil mi?

Karamürsel SEDAŞ, Elektrik dağıtım şirketi yaptığı yazılı açıklamada 02.01.2017 Günü Sabah saat:09.00 ile 17:00 Saatleri arasında elektrik hatlarında onarım yapılacak

Karamürsel'de döer gün sürecek kar yağışına az kaldı

Meteoroloji verilerine göre bu hafta Karamürsel'de hava yağışlı geçecek Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri Karamürsel'de