Kısır Haberleri

Kısır Haberleri

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

Mobil Veteriner Aracı Hayvanseverlerin Emrinde PAYLAŞ !

Dişi bir kedi, her bir doğumda ortalama 4 - 6 yavru dünyaya getiriyor. Sokaklarda yaşayan kedilerin imdadına Büyükşehir'in mobil araçları koşuyor.

Ak Partiye Ak Partili belediye başkanı yakışır

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fevzi Utaş'ın belediye başkanı olarak aday olacağını öğrenen Ak Partililer büyük bir sevinç yaşıyor.

Yeni salgın tehlikesi: Kısır bırakma riski var! Uzmanlar uyardı

Uzmanlar bugüne kadar çok bilinmeyen ve cinsel yolla bulaşan bir hastalığın, yeterli önlem alınmaması durumunda antibiyotiklere dirençli hale gelip hızla yayılabileceği uyarısında bulundu. Fark edilmesi zor olan MG, doğru tedavi edilmezse antibiyotiklere karşı direnç geliştirebiliyor

Karamürsel'de trafik kazası 1 kişi araçta sıkıştı

Karamürsel'de saat 13:00'da meydana gelen kazada bir kişi araşta sıkışırken 2 kişi yaralandı.

KARSAD Yeni Yönetiminden Yıldırıma Ziyaret

KARSAD Başkanlığına seçilen Zeki Şirinoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Coşkun, Tuba Türkmen, Hüseyin Genç, Turan Karabulut, Muharrem Nuri Yönaç, Kerem Işık, Denetleme Kurulu Üyeleri Kadri Bağlar, Ahmet Taşçı hazır bulundu.

Civelek: Karamürsel’e kadın belediye başkanı yakışır

Civelek: Karamürsel’e kadın belediye başkanı yakışır AKP Karamürsel İlçe Kadın Kolları Kongresi’nde konuşan İl Başkanı Mahmut Civelek 2019 yerel seçimlerinde Karamürsel’e bir kadın belediye başkanının yakışacağını söyledi.