Kaybetti Haberleri

Kaybetti Haberleri

Kalp Krizi Geçiren Esnaf Hayatını Kaybetti

Karamürsel Cuma Pazarında tezgah açan bir esnafa yardıma gelen 33 yaşındaki Tolga Çetinbağ, bugün öğle saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Motosiklet kazası! 19 yaşında hayatını kaybetti!

Karamürsel'de 19 yaşındaki motosiklet sürücüsü geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Karamürsel’in Sevilen İsmi Fethi Bağdat Vefat Etti

Karamürsel’in tanınan ve sevilen isimlerinden Fethi Bağdat, hayatını kaybetti. Merhum Tarık Bağdat'ın kardeşi ve Merhum Fuat Bağdat'ın oğlu olan Fethi Bağdat'ın cenazesi

Motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'de sabah saatlerinde yaşanan motosiklet kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. Olay sabah saatlerinde Kayacık Mahallesi D 130 karakolu üzerinde meydana geldi.

Karamürsel Bir Çınarını Daha Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen lokantacı Bahattin Soyaltın, hayatını kaybetti. İlçenin önemli simalarından biri olan Soyaltın, uzun yıllardır hizmet verdiği lokantasıyla halkın sevgisini kazanmıştı.

Cami'de Şahıs Kendini Asarak İntihar Etti

60 yaşındaki bir şahıs, Dumlupınar Camii'nde kendini asarak intihar etti. Edinilen bilgilere göre, olay sabah saatlerinde meydana geldi. Y.K. isimli vatandaş, camiye geldikten sonra kendini asarak yaşamına son verdi.

Şok Gelişme: Karamürsel Teşkilatının İstifası Alındı!

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde AK Parti’nin belediye kaybettiği ilçelerden biri olan Karamürsel’de ilçe yönetiminin istifası alındı.

Genç yaşta hayatını kaybetti

Karamürsel'de ikamet eden, Öğretmen Hasan Öztürk'ün oğlu, Mesut, Mahmut ve Mustafa Dilli'nin yeğeni, Makina Mühendisi Recep Öztürk, rahatsızlığı sonucu Karamürsel'de Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.

Feci Kaza: 2 Ölü, 3'ü Ağır 6 Yaralı

Sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Kılıç Kavşağı yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır olmak üzere toplam 6 kişi yaralandı.

Muhammed Ertugran bugün defnedilecek

Karamürsel'in Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi üzerinde, D-130 karayolunda Yalova istikametinden İzmit istikametine seyir halinde olan bir motosiklet ile otomobilin Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Muhammed Erturan hayatını kaybetti. İlçe genelinde efendi kişiliği ile çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erturan'ın ölüm haberi ilçeyi yasa boğdu.

Genç yazılımcı denizde boğularak öldü!

Karamürsel'de genç yazılımcı, denizde boğularak hayatını kaybetti. Son dakika bilgilerine göre, balık tutmak için küçük bir balıkçı kayığıyla denize açılan Nusret adlı genç yazılımcı, henüz belirlenemeyen bir nedenle denize düştü.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Necmettin Öztorun vefat etti.

Handan Yılmaz'ın acı kaybı

Karamürsel'in sevilen simalarından Handan Eczanesi sahibesi Handan Yılmaz'ın emekli sağlık personeli babası Necati Deveci, hayatını kaybetti.

Genç yaşta hayatını kaybetti!

Karamürselli genç Korcan Özbay, İstanbul'da geçirdiği trajik bir kaza sonucunda vefat etmiştir

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

CHP'den Anlamlı Miraç Kandili Etkinliği

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık ve ilçe teşkilatı, Mübarek Miraç Kandili akşamında Kayacık Cami ve Ulu Cami'de, 6 Şubat depremlerinde kaybettiğimiz yurttaşlarımızın anısına tulumba tatlısı ikram etti.

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Karamürsel'de Eğitim Camiasının Büyük Kaybı: 100 Yaşındaki Öğretmen Adnan MUEZZİNOĞLU'nu Kaybettik

Emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu Hayatını Kaybetti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen emekli Emniyet personeli Mehmet Biçeroğlu, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Biçeroğlu'nun vefatı, şehirde büyük üzüntü yarattı.

Derince Belediyesi çalışanı korkunç kazada hayatını kaybetti

Kocaeli Sarıkamışlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Sarıkamış Şehitleri'ni Anma' etkinliklerine katılmak için Sarıkamış'a giden vatandaşları taşıyan otobüsün karıştığı kazada iki kişi yaşamını yitirirken, 8 kişi de yaralandı.

UTAŞ AİLESİNİN ACI KAYBI

Kocaeli Büyükşehir ve Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Utaş’ın annesi ve AK Parti Karamürsel İlçe Belediye Başkan aday adayı Feyzi Utaş’ın yengesi Emine Utaş, 89 yaşında hayatını kaybetti.

İrfan Baydar hayatını kaybetti

Kocaeli'nin tanınmış iş insanlarından, Baysan Radyatör ve Baydar Çelik firmasının sahibi İrfan Baydar hayatını kaybetti.  

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen ilçenin sevilen ismi namı değer (Çamur Şevket) Selahattin Karacan, hayatını kaybetti.

Karamürsel'in sevilen esnafı Birol Özer vefat etti

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçemiz esnaflarından kuyumcu Birol Özer uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İki yaşındaki bebek 5.kattan düşüp hayatını kaybetti

Karamürsel ilçesinde bir apartmanın beşinci kat penceresinden düşen 2 yaşındaki bebek hayatını kaybetti.

Karamürsel'in efsane kaptanı Mustafa Kara hayatını kaybetti

Karamürsel Spor Futbol takımının efsane kaptanlarından Mustafa Kara hayatını kaybetti  

Değirmendere'de korkunç kaza genç yaşta hayatını kaybetti

Değirmendere’de orman yolunda Gölcük Orman İşletme Müdürlüğüne ait arazöz, yaklaşık 30 metrelik uçurumdan yuvarlandı.