Feci Kaza: Genç Kız Hayatını Kaybetti

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Dursun Ekşioğlu

Feci Kaza: Genç Kız Hayatını Kaybetti

Edinilen bilgilere göre, dün akşam saatlerinde  T.A (22)  İsimli araç sürücüsü 34 VM 9246 plakalı Ford Transit kamyonet ile bir erkek ve üç kız arkadaş gezmeye çıktı. Aracı kullanan T.A (22) isimli araç sürücüsü diğer arkadaşlarını istedikleri yere bıraktıktan sonra Rümeysa Meriç Özcan ile birlikte gezmeye devam ettiler.

 

Araç Şarampole Yuvarlandı

Olay, Halıdere ışıklar mevkiinden yukarı doğru araçla ilerlerken, Çeşme mevkiindeki rampada gerçekleşti. Aracın rampadan aşağı kayması sonucu, kamyonet şarampole yuvarlandı. Kaza sonucunda araç kullanılmaz hale geldi. İddialara göre, Rümeysa Meriç Özcan aracın altında kalarak hayatını kaybetti. Kaza sonrası araç sürücüsü T.A (22) yanında telefon olmadığı için kaza yerinin yakınında bir evden yardım isteyerek polis ve sağlık ekiplerini olay yerine çağırdı. 

 

Olayın Detayları

T.A (22) isimli araç sürücüsü bir akrabasının şirketi üzerine kayıtlı olduğu ve araç sahibinin ifadesine göre yeğeninin aracı habersiz kaçırdığı belirtildi.

 

Soruşturma Devam Ediyor

Olayla ilgili soruşturmayı savcılık ve emniyet gizli tutuyor. Otopsi işlemlerinin ardından Rümeysa Meriç Özcan'ın cenazesi ailesine teslim edildi. Kazanın ardından geriye birçok cevaplanması gereken soru işareti kaldı.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN