Güven Tazeledi Haberleri

Güven Tazeledi Haberleri

Özcan Dağlı tam destek ile güven tazeledi

S.S.Altınova-Kaytazdere Kamyoncular Kooperatifi'nin Olağan Genel Kurulu, 10 Mart 2024 Pazar günü saat 12.00'de kooperatif binasında gerçekleşti.

Karamürsel AK Parti'de birleştirici güç olarak konuşulan isim

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fevzi UTAŞ, AK Parti’de bu dönem Karamürsel Belediye Başkan adaylığına talip oldu.

Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi

Bugün gerçekleştirilen CHP Karamürsel İlçe Başkanlığı kongresinde seçimlere tek aday olarak giren mevcut başkan Anıl Aksu yoğun bir katılım ile güven tazeledi.  

Tarık Eryürek yine güven tazeledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin başkanı Tarık Eryürek yine güven tazeledi.

Yasin Olgun tekrar başkan seçildi

Karamürsel  Pazarcılar Odasının  06.03.2022 (Pazar) günü yapılan 6.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Yasin Olgun güven tazeledi.

Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi

Karamürsel genelinde üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile binlerce kişiye yardım eli uzatan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi.

Karamürsel’de gençlerin başkanı Cengiz Can, güven tazeledi

CHP Karamürsel İlçe Gençlik Kolları seçiminde tek aday olan mevcut Başkan Cengiz Can güven tazeledi

Suat Ülkü güven tazeledi

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel ilçe Örgütünün kongresinde, tek aday olarak seçime giren mevcut Başkan Suat Ülkü seçilmiş başkan oldu

Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci Güven Tazeledi

Karamürsel Ziraat Odası kongresinde Memduh Birinci, oyların tümünü alarak tekrar başkan seçildi.

EĞİTİM BİR-SEN BAŞKANINI SEÇTİ

Karamürsel’de yapılan Eğitim Bir-Sen ilçe temsilciliği seçimlerinde mevcut başkan Kamuran Ögcem güven tazeledi.

Başarılı başkan Tarık Eryürek güven tazeledi

S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin genel kurulu Köfteci Veli’de bugün saat: 11.00’de gerçekleşti.

Mustafa Utaş güven tazeledi

S.s. Karamürsel 2 nolu Küçük Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi olağan kongresi bu gün düzenlenen program ile Karamürsel Altınkemer Kültür Merkezinde düzenledi.

Adem Sevinç güven tazeledi

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Kongresi bu gün Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleşti.

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde yeniden Aydın seçildi

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimleri Yapıldı. Eski Başkan İsmail Aydın güven tazeledi.

Başarılı Başkan Yasin Olgun güven tazeledi

Karamürsel'de uzun bir süredir, Seyyar Pazarcılar Odası Başkanlığını sürdüren Yasin Olgun 5. Olağan Genel Kurulunda tek aday olarak seçimde güven tazeledi.

Başarılı başkan Halil Yanık güven tazeledi

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin 53. Genel kurulu kooperatifin toplantı salonunda yapıldı.

Başarılı başkan güven tazeledi

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odasında bugün seçim heyecanı yaşandı. Genel kurulda mevcut başkan Necmi Kocaman ile Madlen Kornetin sahibi Yasin Güner yarıştı.

Milliyetçi Hareket Partisi, Aydın Ünlü ile yola devam dedi

Aydın Ünlü seçimlerin bitimi ile kürsüye çıkarak yol arkadaşları ile fotoğraf verdi. Bu fotoğraf saltanatın değil hizmet ve sağduyunun fotoğrafıdır dedi.

Başkan güven tazeledi

Eryürek güven tazeledi. Karamürsel S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin genel kurulu Köfteci Veli’de bugün saat:11.00’de yapıldı.

Adem Akın, güven tazeledi

Karamürsel Muhtarlar Derneği Olağan Kongresi, Karamürsel'in muhtarlarının katılımıyla gerçekleşti.

Feyzi Utaş'a büyük sevgi ve takdir var

Karamürsel'in sevilen simalarından Feyzi Utaş uzun bir zamandır başkanlık görevini yaptığı, İlim Yayma Cemiyetin'de seçime tek aday girdi ve büyük coşku ile yine başkan seçildi.

Karamürsel Saadet’te İsmail Aydın Güven Tazeledi

Karamürsel Saadet Partisinde yapılan 6. Olağan Üstü Kongrede Mevcut Başkan İsmail Aydın’ın tek olarak girdiği kongrede 225 delegenin 85’nin oyunu alarak Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanlığına tekrar seçildi.

Karamürsel ADD’de Münteha Purut güven tazeledi

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği’nin 10. olağan kongresi Karamürsel ADD derneğinde gerçekleştirildi.

Karamürsel Yardım Sevenlerde Doğansoy Güven Tazeledi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Karamürsel Şubesi 18. kongrelerini gerçekleştirdi. Dernek binalarında gerçekleştirilen kongreye dernek üyeleri katıldı.

Avcı Köyü Derneği Başkanı Tuncay Çetinbaş, Güven Tazeledi

Karamürsel Avcı Köyü Yardımlaşma ve Kalkındırma Derneğinin olağan genel kurulu yapıldı.

CHP Karamürsel'de Şinasi Yazar güven tazeledi

CHP Karamürsel'de Şinasi Yazar güven tazeledi Karamürsel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Karamürsel Cumhuriyet Halka Partisi İlçe Başkanı Şinasi Yazar’ın tek aday olduğu kongrede, 122 delegenin oy kullanma hakkı bulundu seçimde Şinasi Yazar, seçime katılan bütün delegelerin oyunu alarak ilçe başkanlığına tekrar seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Kongresi Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede Mevcut İlçe Başkanı Şinasi Yazar, tek listeyle giderek tekrar ilçe başkanı olarak güven tazelemiş oldu. 122 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçimde, 15 asil ve 21 il delegesinin seçimi yapıldığı kongreye; Karamürsel Esnaf Odası Başkanı İsmail Aydın, Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, ve partililer katıldı.

Yelken Kulübü Başkanı Toksoy güven tazeledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Karamürsel Belediyesinin desteğiyle ilçeye tesisler kazandırıldığını vurgulayan Toksoy, "Bu gururu hep birlikte yaşamanın vermiş olduğu mutluluk, 2009 yılından itibaren sporcularımızın almış olduğu başarılı sonuçlarla artarak devam etmektedir" dedi.