Gazeteciler Haberleri

Gazeteciler Haberleri

Özbağ'dan çalışan gazeteciler günü mesajı

Sadi Özbağ'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması ve Medyanın Önemine Vurgu

Hasan Özbaş, çalışan gazeteciler gününü kutladı

Karamürsel Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Özbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Yunus Katı, çalışan gazeteciler gününü kutladı

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü vesilesiyle bir açıklama yapan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Yunus Katı

Demirci, çalışan gazeteciler gününü kutladı

Yalova'nın Altınova ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) il genel meclisi aday adayı Samet Demirci, Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

ÇALIK, ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başarılı gazeteci Enes Azmak babasını kaybetti

Gölcük’ün sevilen Gazetecilerinden, İhlas Haber Ajansı Muhabiri Enes Azmak’ın babası Recep Azmak, tedavi gördüğü coronavirüse yenik düşerek, hayatını kaybetti.

Ahmet Öz’ün acı kaybı

Karamürsel Aktif Haber gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Öz Babasını kaybetti.

Okullar ne zaman açılacak? Sağlık Bakanı Koca'dan dikkat çeken açıklama!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından canlı yayında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Ereğli’de VİRÜS ŞOKU..!

Kocaeli’nin tanınmış gazetecilerinden olan ve İsmail Yıldırım’a yakınlı ile bilinen “Ses Kocaeli” gazetesi tarafından gündeme getirilen haber ilçede adeta deprem etkisi yarattı.

Ahmet Çalık gazetecileri unutmadı

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık 16 Ocak Basın Onur Günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Gazeteciler Cemiyetine sahip çıktı!

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti kongresinde kazanan Yenilikçi Gazeteciler oldu.

Kocaeli sokaklarında 1 tane bile bırakmayacağız

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, "Özellikle sokakta çalışan ve dilenen çocuklarla ilgili bir çalışma başlatıldı.

Tüm meslektaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutlu olsun

[Bugün Çalışan Gazeteciler Günü] Basın emekçileri, bundan 57 yıl önce gazete patronlarının karşısına “simidimiz ve hürriyetimiz için” sloganıyla dikildi.

VALİ AKSOY'DAN,10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'dan 10 Ocak Çalışan Gzeteciler günü için bir mesaj yayımladı. Demokrasinin temel taşlarından olan basın, düşünce, anlatım ve haber alma özgürlüğünün en etkili aracıdır.

İzmitli başarılı gazeteciyi hedef gösterdiler!

İlimizin tanınmış ve başarılı gazetecilerinden, DHA Kocaeli Muhabiri Faruk Kıyak bir paylaşımı sebebiyle adeta linç edildi. Kıyak bazı çevreler tarafından hedef gösterildi.

Cumhurbaşkanı Referandum ile İlgili Konuşacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bulunduğu Tarabya'daki Huber Köşkü önünde bekleyen gazeteciler içeriye alındı. Detaylar ve Canlı yayın haberimizde.

Tutuklu Gazeteciler Güngör Arslan ve Şenol Çiçek Serbest Bırakıldı

15 Temmuz darbe girişiminden sonra ilan edilen OHAL kapsamında Kanun Hükmünde Kararname yayınlanmış ve 27 Temmuz akşamı ilimizde yayın yapan 3 gazete kapatılmıştı.

Cumhurbaşkanının Darbe Gecesi Yayınlanmayan Konuşması

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın darbe girişimi gecesi kaldığı otelde yerel gazetecilere yaptığı ancak yayınlanamayan açıklaması ortaya çıktı.

Barbaros Tantan Kalp Krizi Geçirdi

Kocaeli Gazeteciler Derneği eski Başkanı, Anadolu Ajansı eski Kocaeli temsilcisi, gazeteci ve aynı zamanda HTKP il Başkanı Barbaros Tantan geçirdiği kalp krizi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.. Derince Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırılan Tantan bugün anjiyo olacak.. Buber Group Ailesi olarak , Sevgili meslektaşımıza geçmiş olsun diyor bir an önce sağlığına kavuşması temennisiyle acil şifalar diliyoruz..

Karamürsel'de İşaret Dili , İlk Yardım ve Diksiyon Kursu

Kaymakam Ahmet Narinoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, kursların Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle açıldığını söyledi. Karamürsel Belediyesi Meslek Edindirme Merkezi ve Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Anadolu Meslek Lisesi'nde başlayan kurslara kursiyerlerin yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Narinoğlu, en büyük yatırımın, insanın kendisine yaptığı yatırım olduğunu belirterek, katılımcılara başarılar diledi. Narinoğlu, başarılı olan kursiyerlere eğitimler sonunda sertifika verileceğini kaydetti.

Karamürsel Emniyeti Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünü buruk kutlandı

Polis Haftası kutlamaları nedeniyle Karamürsel Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtında düzenlenen törene İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, Yardımcısı Cenk Bozdağ, baş komiser, komiserler, polisler ve memurlar katıldı. Olumsuz hava şartlarına rağmen Karamürsel Hükümet Konağının önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyularak saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan tören daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında devam edildi. Makamında gazetecileri kabul eden Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler, halkın güvenini sağlamak, halkın huzur içinde yaşaması için ellerinden gelen bütün çabayı sarf ettiklerini belirterek, hizmetleri yerine getirirken de dayanışma ve adalet anlayışı içerisinde olduklarını söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler’in makamına gelen Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Daire amirlerinin tebriklerini kabul etti.

Karamürsel'de Deniz Kıyıları Kızıl Olunca İnsanlar Korktu

Açıklama Yapan Kocaeli Bölgesi Su Ürünleri Kooperatifler Birliği Başkanı Şükrü İlikhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, denizdeki pas rengini andıran olayın ani sıcaklık değişimi nedeniyle planktonlardan kaynaklandığını belirtti. Bu değişim nedeniyle endişe edilecek bir durumun olmadığını kaydeden İlikhan, şunları kaydetti:

Kendi Sesiyle Cenazesinde Helallik İstedi

"KOMŞULAR BEN GİDİYORUM, HAKKINIZI HELAL EDİN" Karadon Site Camisi İmamı Fikri Karslı, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir hafta önce kıldıkları cuma namazının ardından Hamit Küçük'le sohbet ettiğini ve Küçük'ün kendisine "artık çok yaşlandım, öleceğimi hissediyorum" dediğini söyledi. Küçük'ün öldüğünde yakınlarından kendi sesiyle helallik almak istediğini aktaran Karslı, "Bunun üzerine ben de Küçük'ün 'Komşular ben gidiyorum, hakkınızı helal edin, ben size hakkımı helal ediyorum' sözlerini cep telefonu kamerası yardımıyla kaydettim. Küçük bu kayıttan bir hafta sonra geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hayatını kaybetti. Küçük'ün cenaze namazını ben kıldırdım. Cemaate cep telefonumdan Küçük'ün söylediklerini dinleterek ve helallik istedim.

Kaymakamlıktan 21 Noktada 'Vatandaş Memnuniyeti Anketi'

Ahmet Narinoğlu, gazetecilere yaptığı konuşmada, 21 birimde kamu hizmetlerinin etkiliğini ölçmek amacıyla anket çalışması başlatıldığını belirterek, birimlerin hepsi için ayrı anket formları belirlendiğini söyledi.

Gazeteciler Yemekte Buluştu

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla basın mensuplarına verdiği yemek The Ness Otel’de gerçekleştirildi.

Türk Diyanet Vakıf-Sen den teşekkür ederiz

Karamürsel de 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türk Diyanet Vakıf-Sen Karamürsel Şubesi tarafından Mevlid-i Şerif okundu.

Gazeteciler için Mevlid-i Şerif okundu

Karamürsel’de 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türk Diyanet Vakıf-Sen Karamürsel Şubesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu.