Deniz Kirliliği Haberleri

Deniz Kirliliği Haberleri

Karamürsel'i kirleten gemilere ne zaman önlem alınacak?

Karamürsel'i kirleten gemilere karşı alınacak önlemler ne zaman hayata geçirilecek? Kocaeli'nin önde gelen sorunlarından biri olan çevre kirliliği, deniz kirliliği ile daha da derinleşiyor.

Altınova'daki Tersane Felaketi: Marmara Denizi Tehlike Altında

Yalova'nın Altınova bölgesinde bulunan Tersan Tersanesi'nde yaşandığı iddia edilen çevre felaketi, bölge halkını ve çevre aktivistlerini derinden etkiledi.

Denizimizden alınan numunelerin sonuçları çıktı

Dün sabah Karamürsel Tv. tarafından gündeme getirilen deniz kirliliği haberi bölgede büyük bir ses getirdi, fakat çok şükür korkulan olmadı. Denizde görülen yoğun kirlilik nedeni ile Kocaeli Büyükşehir belediyesi hemen harekete geçti ve denizden numuneler alındı.

Karamürsel'de deniz katliamı

Karamürsel'de son günlerde denizin halini görenler yetkililere sitem ettiler.

Karamürsel'de Korkutan Kirlilik

Karamürsel'de bu gün bir çok plaj ve kıyı kesimlerde sahilleri kirlilik nedeniyle alarm verdiği görüldü. Deniz yüzeyini yağ kapladı.

Ekipler Karamürsel'de araştırma başlattı

Kocaeli Valiliği Körfez'de oluşan petrol sızıntısı sonrasında bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama;

Karamürsel Belediyesinden Kamuoyuna Açıklama

Son günlerde Mavi Bayraklı Karamürsel Altınkemer Plajımız ile ilgili basında yer alan haberleri ibretle izlemekteyiz. 06.07.2015 tarihinde Mavi bayraklı Karamürsel Altınkemer Plajımızda görülen renk değişimi yaşanmıştır. Bu renk değişimi Yerel Basına ve yerel basın aracılığı ile ulusal basına deniz kirliliği olarak yansıtılmıştır.